Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Noč čarovnic se konča

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Noč čarovnic se konča

To noč čarovnic se bo zgodba končala.

Naslov v izvirniku: Halloween Ends
V kinu od: 13.10.2022
Dolžina filma: 111 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Grozljivka, Triler
Igralci: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell, Kyle Richards
Režija: David Gordon Green
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Po 45 letih bo najbolj hvaljena in cenjena franšiza grozljivk v zgodovini filma dosegla svoj epski, grozljiv zaključek. Laurie Strode se še zadnjič sooči z utelešenjem zla, Michaelom Myersom, v zadnjem spopadu, kakršnega doslej še ni bilo na velikem platnu, v grozljivki Noč čarovnic se konča. Samo eden od njiju bo preživel.

Od ustvarjalne ekipe, ki je ponovno lansirala franšizo s filmoma Noč čarovnic (2018) in Noč čarovnic mori (2021), je zadnje poglavje znova režiral David Gordon Green po scenariju Paula Brada Logana, Chrisa Bernierja, Dannyja McBrida in Davida Gordona Greena, ki temelji na likih, ki sta jih ustvarila John Carpenter in Debra Hill. Producienti filma so Malek Akkad, Jason Blum in Bill Block, izvršni producenti pa John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann, Ryan Turek, Andrew Golov, Thom Zadra in Christopher H. Warner.

O FILMU: Štiri leta po dogodkih grozljivke Noč čarovnic mori (2021) Laurie živi s svojo vnukinjo Allyson (Andi Matichak) in končuje pisanje svojih spominov. Michaela Myersa od takrat ni bilo več na spregled. Potem ko je desetletja dopuščala, da je Michaelov duh določal in usmerjal njeno resničnost, se Laurie odloči, da se osvobodi strahu in besa ter sprejme življenje. Ko pa je mladenič Corey Cunningham (zaigra ga Rohan Campbell) obtožen umora dečka, ki ga je čuval, se sproži val nasilja in terorja, ki bosta Laurie prisilila, da se končno sooči z zlom, ki ga nima pod nadzorom, in to enkrat za vselej.

IKONIČNA VLOGA Z NAJDALJŠIM STAŽEM Ikonična igralka Jamie Lee Curtis se še zadnjič vrača kot Laurie Strode, kot prvo "zadnje dekle" grozljivk in v vlogi, s katero se je pričela njena kariera. Curtisova je upodobila Laurie več kot štiri desetletja, kar velja za najdaljšo vlogo igralca v istem liku v zgodovini kinematografije. Ko se je franšiza ponovno zagnala leta 2018, je film Noč čarovnic podrl rekorde in postal najbolj dobičkonosno poglavje franšize ter postavil nov rekord za največji otvoritveni konec tedna za grozljivko, v kateri igra ženska.

Poleg Curtisove v zadnjem poglavju znova zaigrajo še Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton in Kyle Richards.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.