Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Moj sin

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Moj sin

Prelomni filmski dosežek o hkratnem odkrivanju skrivnosti.

Naslov v izvirniku: My Son
V kinu od: 11.11.2021
Dolžina filma: 95 minut
Država / Letnik: FRA, GBR/2021
Filmski žanr: Kriminalni film, Drama, Misteriozni film, Triler
Igralci: James McAvoy, Claire Foy, Tom Cullen, Gary Lewis, Michael Moreland, Robert Jack, Owen Whitelaw, Paul Rattray
Režija: Christian Carion
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

V kinematografe prihaja kriminalna drama z naslovom Moj sin, ki razkriva zgodbo o ugrabljenem dečku, a obenem glavnemu igralcu in gledalcem ob istem času razkriva skrivnost. Gre namreč za prelomni filmski dosežek, saj glavni igralec James McAvoy med snemanjem ni imel na voljo scenarija, temveč je, tako kot gledalci, odkrival skrivnost sproti.

''Deležen sem bil izkušnje, ki drugim igralcem ni dana. Upam, da bomo gledalcem ponudili nekaj oprijemljivega, česar se bodo lahko oklepali, ko se bo triler razpletal,'' je povedal igralec McAvoy. Kriminalno dramo je režiral Christian Carion, ki je skupaj z Laure Irrmann tudi napisal scenarij.

Po več letih, ko je kariero postavljal pred svojo družino, se Edmond Murray (James McAvoy) znajde v propadlem zakonu in z odtujenim sinom. Med potovanjem prejme klic nekdanje žene Joan (Claire Foy), ki mu v solzah sporoči, da je njun sedemletni sin med taborom izginil. Kmalu postane jasno, da so otroka ugrabili. Ker se oblasti ne poglobijo v primer, je Edmond prisiljen vzeti stvari v svoje roke. Zaradi občutka krivde, ker je svojo družino zanemarjal, je odločen, da bo storil vse, da najde sina – in odkril skrivnost njegovega izginotja.

ZANIMIVOSTI: • Gre za remake istoimenskega francoskega filma iz leta 2017, ki ga je prav tako režiral in zanj napisal scenarij Christian Carion. • Igralcu Jamesu McAvoyju med snemanjem niso dali scenarija ali dialogov, zato je moral improvizirati. Skupaj z gledalci tako istočasno odkriva skrivnosti izginotja svojega sina.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.