Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Tam, kjer pojejo raki

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Tam, kjer pojejo raki

Ženska, ki je vzgojila samo sebe v močvirju na globokem jugu, postane osumljenka umora moškega, s katerim je bila nekoč v zvezi.

Naslov v izvirniku: Where the Crawdads Sing
V kinu od: 08.09.2022
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Drama, Misteriozni film
Igralci: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, David Strathairn, Michael Hyatt
Režija: Olivia Newman
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Knjižna uspešnica zaživi v očarljivem in skrivnostnem filmu o Kyi, zapuščenem dekletu, ki mora samo skrbeti zase v nevarnem močvirnatem predelu Južne Karoline.

Zaradi govoric o »močvirki«, ki že leta preganjajo mestece ob Barkleyjevem zalivu, je Kya povsem odrezana od skupnosti. Ko spozna dva mladeniča iz mesta, se Kya prepusti novemu in presenetljivemu svetu. A ko enega od njiju najdejo mrtvega, Kya takoj postane v očeh sokrajanov glavna osumljenka. Ob napredovanju preiskave je vse manj jasno, kaj se je v resnici zgodilo, in vse nevarneje postaja, da bodo razkrite številne skrivnosti, ki so zakopane v močvirju.

V filmu Tam, kjer pojejo raki igrajo Daisy Edgar-Jones (Normalni ljudje) v vlogi Kye Clark, Taylor John Smith (Ostrina) v vlogi Tata Walkerja, Harris Dickinson (The King's Man: Začetek) v vlogi Chasa Andrewsa, Michael Hyatt (Sneg) v vlogi Mabel, Sterling Macer, Jr. (Double Down) v vlogi Jumpina ter David Strathairn (Dežela nomadov) v vlogi Toma Miltona. Scenarij Lucy Alibar (Zveri južne divjine), ki temelji na romanu Delie Owens, je na veliko platno prenesla režiserka Olivia Newman (First Match). Producentki filma studia 3000 Pictures sta Reese Witherspoon in Lauren Neustadter.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.