Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

O Družinskem filmskem klubu

Družinski filmski klub je brezplačen kino klub za otroke do 14 leta. Ena DFK kartica, velja za enega otroka.
 • Cena kino vstopnice za člane DFK že od 4,6€
 • Članstvo je brezplačno
 • Ugodni DFK meni: 2,40 € (S pokovka + 0,5l voda Naturelle ali sok Yippie 0,35l)
 • Nižja cena kino vstopnice za spremljevalca do 17. ure
 • Na voljo v vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji
 • Katrica DFK velja od četrtka do nedelje

Za ogled filmov v 3D tehnologiji je potrebno doplačilo 1,5€, za filme daljše od 120 ali 140 minut je potrebno doplačilo oziroma 0,3€ do 0,7€. Popusti se med seboj ne seštevajo.
V Družinski filmski klub se lahko brezplačno včlanite na spletni strani ali na blagajni kinematografov Cineplexx po Sloveniji.

Na spletni strani: na podstrani Družinskega filmskega kluba pod kategorijo KLUB se lahko registrirate preko spletnega obrazca, ki ga izpolnite in pošljete. Na blagajni kinematografa lahko v okviru delovnega časa svojo člansko kartico prevzamete s kopijo prijavnega obrazca .

Včlanite se na blagajni: v najbližjem kinematografu Cineplexx povprašajte za obrazec, ki ga lahko kar tam izpolnite in oddate našemu osebju.
Kartico Družinskega filmskega kluba lahko med četrtkom in nedeljo uveljavljate pri nakupu kino vstopnice za člane kluba - otroke do 14 leta. Ena DFK kartica velja za enega otroka. Popust pri nakupu vstopnice ob predložitvi veljavne klubske kartice, lahko do 17.ure uveljavlja tudi odrasli spremljevalec.
Tudi, če se prijavite preko spleta, lahko kartico Družinskega filmskega kluba prevzamete le na blagajni kinematografov v okviru delovnega časa, o možnosti prevzema pa vas obvestimo z elektronskim sporočilom. Če se v Družinski filmski klub včlanite na blagajni kinematografa, bo vaša klubska kartica pripravljena za prevzem v naslednjih nekaj dneh. Kartica Družinskega filmskega kluba je plastična kartica klubskih ugodnosti za člane. Ko član Družinskega filmskega kluba preseže starostno mejo 14 let, lahko DFk kartico zamenjajo za CBC kartico.
O izgubi vaše kartice Družinskega filmskega kluba obvestite osebje na blagajni najbližjega kinematografa Cineplexx. Tako lahko poskrbimo za varnost osebnih podatkov članov Družinskega filmskega kluba in novo kartico izdamo brezplačno.
Za uveljavljanje popustov in ugodnosti Družinskega filmskega kluba je potrebno na blagajni kinematografa predhodno predložiti veljavno klubsko kartico. Nato lahko člani kluba uživajo v brezplačnih darilih in ugodnih cenah kino vstopnic. Prosimo, da pokažete kartico Družinskega filmskega kluba PRED tiskanjem kino vstopnic. Naknadne predložitve klubske kartice žal ni več mogoče upoštevati. Ena DFK kartica velja za enega otroka.
Ponujamo vam naslednje možnosti:
 • Za spremembo podatkov v vašem članskem profilu se prijavite na spletni strani www.cineplexx.si in v zgornjem desnem kotu zaslona kliknite na rubriko "Moje nastavitve". Sprememba naslova bo posredovana na blagajne kinematografov Cineplexx.
 • Spremembo naslova lahko sporočite tudi na elektronski naslov: klub@cineplexx.si. Ne pozabite pripisati številke vaše kartice Družinskega filmskega kluba.
 • Spremembo lahko sporočite tudi osebno v najbližjem kinematografu Cineplexx v okviru delovnega časa.
Bonus točke pridobivate z nakupom kino vstopnic, hrane in pijače na blagajni kinematografov Cineplexx v Sloveniji. za vsakih 10 centov, ki jih potrošite, prejmete eno bonus točko. Bonus točke lahko zbirate za največ 2 kupljeni kino vstopnici na dan in ob nakupu hrane in pijače, do vrednosti 50 € na dan. Bonus točke se ne zbirajo za nakup vstopnic za posebne projekcije, prenose v živo, dogodke, ipd.


Svoje bonus točke lahko zamenjate za privlačne nagrade samo na blagajni kinematografov Cineplexx. Za različno število točk prejmete različne nagrade, od brezplačne hrane in pijače do brezplačnih vstopnic in kino večera s prijatelji. Trenutno ponudbo nagrad lahko preverite TUKAJ .
Bonus točke, ki ste jih zbrali s kartico lahko koristite za nagrade 18 mesecev od pridobitve. Točke po preteku 18-tih mesecev potečejo, vendar pa še vedno lahko koristite bonus točke, ki niso starejše od 18-tih mesecev. Stanja pretečenih bonus točk se ne more povrniti ali izplačati v gotovini. Prav tako bonus točk ne morete prenašati na drugega uporabnika.