Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premira Gajin svet v Celju in Kranju

25.09.2018

GAJIN SVET navdušil tudi v Celju in Kranju Celjske premiere sta se poleg mladih igralcev Tare Milharčič, Neže Smolinsky, Anžeta Gorenca, Gitice Jakopin in Žaka Župana Galuniča ter Sebastiana Cavazze udeležila tudi ustvarjalca filma, režiser in scenarist Peter Bratuša ter scenaristka Špela Levičnik Oblak. Mladim Celjanom se je na premieri pridružil tudi Župam MO Celje, Bojan Šrot ter še nekaj znanih obrazov. Med njimi kulinarični navdušenec, Simon Šketa s sinom, ravnateljica OŠ Lava Marijana Kolenko... Premiero je povezovala moderatorka Andreja Petrovič. Za sladkanje med filmom so poskrbeli bomboni M&M's, žejo pa je potešila osvežilna Radenska.

V Kranju je filmsko ekipo pozdravila polna dvorana. Za dobro vzdušje je skrbela moderatorka Eva Cimbola. Kaj prinaša nova mladinska komedija je s hčerkama preveril fotograf Aleš Bravničar ter mlada YouTubarka, Tia Petek. Film si je ogledala tudi družina Okorn. Gaji svet je navdušil tudi režiserja, Mitjo Okorna, ki se te dni mudi v Sloveniji. Po filmu je še dolgo časa klepetal z ustvarjalci filma.

Slike s premiere v Celju Slike s premiere v Kranju

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Nakup kino vstopnic online

Sedaj lahko v kinu Cineplexx vstopnice kupujete tudi online!

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek