Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Premiera Maščevalci: Zaključek v Mariboru

24.04.2019

Mariborčani prvi dočakali veličasten Zaključek

Maribor, 24. april 2019 – Včeraj so si Mariborčani med prvimi na svetu ogledali veličasten zaključek dvaindvajsetega Marvelovega filma. V Cineplexxu je potekala ekskluzivna premiera MAŠČEVALCI: ZAKLJUČEK. Najbolj pričakovan filmski spektakel letošnje pomladi so si ogledal tudi 6 Pack Čukur z ženo Niko, Tim Kores, osebni trener Sašo Radovič ter novinarka Miša Margan Kocbek. Velik Marvelov oboževalec je tudi John Denhof, predsednik uprave Nove KBM.

Najbolj zagreti oboževalci stripovskih junakov niso zamudili slovenske premiere zadnjega dela Maščevalcev, med njimi - glasbenik Rok Lunaček, novinarka Tanja Divac ter akrobat Filip Kržišnik. Pred začetkom filma so se zabavali na cosplay dogodku na katerem je za dobro vzdušje skrbel moderator Klemen Bunderla.

Kultura Cosplaya je v Sloveniji v velikem porastu in med ljubitelji tega čedalje bolj popularnega hobija je zelo veliko ljubiteljev Marvelovega filmskega sveta. Slovensko premiero so tokrat obiskali številni med njimi: Iron Man, Thor, Loki, Captain America, Spider Man, Iron Spider, Black Widow, Scarlet Witch, Mantis, Valkyrie in Gamora.

Druženje s filmskimi junaki je potekalo še po filmu, ko so Marvelovi oboževalci ter mnogi »prijatelji« in sodelavci Nove KBM delili svoje prve vtise. Za pogostitev so poskrbeli NANA catering, osvežilna Radenska - Limonska trava ter žvečilni gumiji 5Gum.

Ekslkuzivna premiera Maščevalci: Zaključek v Mariboru

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek