Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

BARBIE manija v kinih Cineplexx

19.07.2023

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.

Režiserka, Greta Gerwig je z izjemno igralsko zasedbo ustvarila trenutno najbolj zaželen film tega poletja, Barbie. Na velikem platnu Margot Robbie oživi kot slavna figurica Barbie, mišičasti Ryan Gosling pa njen Ken.

Barbie film je na otvoritvenem sredinem večeru napolnil kar 29 dvoran v kinih Cineplexx po Sloveniji, od tega kar 8 v Ljubljani. Obiskovalke ljubljanskega Ladies night dogodka so se razveselile foto kotička z roza baloni in roza vespo. Roza obarvane fotografije so nemudoma zasule socialna omrežja. Med prvimi so si film ogledale mnoge slovenke Barbike, nekatere tudi v družbi svojih Kenov.

Najbolj roza film tega poletja so si ogledali tudi Indira Ekić in Matic Kolenc ter Katarina Benček in Mark Pavlović. Na roza preprogi v ljubljanskem Cineplexxu so v roza odtenkih zablestele tudi znane Slovenke: pevki Alja Omladič – Alya in Špela Grošelj, spletna vplivnica Lucija Vrankar v družbi Alenke Urbanija, Petra Košir v družbi igralke in moderatorke Vesne Ponorac. Opazili smo tudi, Ivano Zotel Benko, Anjo Rijavec, Petro Parovel, Tio Petek, televizijski voditeljici Ano Raščan ter Danico Lovenjak, TikTokerko Riyo Damyanti ter igralko in pevko Alyo Elouisso. Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbela moderatorka Radia Antena, Kaja Kovačič.

Na Barbie zabavi pred filmom sta za pogostitev poskrbela osvežilni HUGO iz Radgonskih Goric ter sladki roza poljubčki iz Slaščičarne LOLITA. Obiskovalke so se razveselile kozmetičnih darilc Glov Slovenija ter kozmetike Essence. Na roza preprogi so svoj kotiček imele tudi prave Barbike in Keni v Barbie deželi z Barbie Sanjsko hišo z bazenom, avtodomom in električnimi vozili.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več