Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

BARBIE manija v kinih Cineplexx

19.07.2023

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.

Režiserka, Greta Gerwig je z izjemno igralsko zasedbo ustvarila trenutno najbolj zaželen film tega poletja, Barbie. Na velikem platnu Margot Robbie oživi kot slavna figurica Barbie, mišičasti Ryan Gosling pa njen Ken.

Barbie film je na otvoritvenem sredinem večeru napolnil kar 29 dvoran v kinih Cineplexx po Sloveniji, od tega kar 8 v Ljubljani. Obiskovalke ljubljanskega Ladies night dogodka so se razveselile foto kotička z roza baloni in roza vespo. Roza obarvane fotografije so nemudoma zasule socialna omrežja. Med prvimi so si film ogledale mnoge slovenke Barbike, nekatere tudi v družbi svojih Kenov.

Najbolj roza film tega poletja so si ogledali tudi Indira Ekić in Matic Kolenc ter Katarina Benček in Mark Pavlović. Na roza preprogi v ljubljanskem Cineplexxu so v roza odtenkih zablestele tudi znane Slovenke: pevki Alja Omladič – Alya in Špela Grošelj, spletna vplivnica Lucija Vrankar v družbi Alenke Urbanija, Petra Košir v družbi igralke in moderatorke Vesne Ponorac. Opazili smo tudi, Ivano Zotel Benko, Anjo Rijavec, Petro Parovel, Tio Petek, televizijski voditeljici Ano Raščan ter Danico Lovenjak, TikTokerko Riyo Damyanti ter igralko in pevko Alyo Elouisso. Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbela moderatorka Radia Antena, Kaja Kovačič.

Na Barbie zabavi pred filmom sta za pogostitev poskrbela osvežilni HUGO iz Radgonskih Goric ter sladki roza poljubčki iz Slaščičarne LOLITA. Obiskovalke so se razveselile kozmetičnih darilc Glov Slovenija ter kozmetike Essence. Na roza preprogi so svoj kotiček imele tudi prave Barbike in Keni v Barbie deželi z Barbie Sanjsko hišo z bazenom, avtodomom in električnimi vozili.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več