Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Velika noč


Od 16. do 18. aprila
Vsi člani ob nakupu vstopnic prejmejo 100 dodatnih točk na CBC kartico.

Izbran dogodek je potekel.

Velika noč v Cineplexxu

VELIKA NOČ V CINEPLEXXU 2022
16. do 18. april 2022

V času velikonočnih praznikov vas na velikih platnih čaka pester filmski program. Vzemite si prosto popoldne za obisk kina z družino ali v družbi prijateljev.

Vsem zvestim članom v času velikonočnega vikenda (sobota, 16. april – ponedeljek, 18. april) ob nakupu kino vstopnice podarimo 100 dodatnih točk* na CBC kartico zvestobe.

Najmlajše v otroškem kotičku čakajo super pobarvanke.

Za vas smo pripravili tudi hrustljav velikonočni meni.

Če želite biti obveščeni o filmskih novostih in aktualnih akcijah. Se prijavite na tedenske novice.

Najmlajše na velikem platnu čaka pestra izbira animiranih in sinhroniziranih uspešnic.
Na supersonično dogodivščino vas bo popeljal modri JEŽEK SONIC 2. Animirana uspešnica JAZ, RDEČA PANDA je srčna zgodba o odraščanju. Za VELIKO zabavo in obilo smeha po poskrbel VELIKI RDEČI PES CLIFFORD. Priljubljeni zajček v modrem suknjiču PETER ZAJEC bo s svojimi vragolijami navdušil in nasmejal celo družino.

Odličen filmski izbor za malo starejše.
Ljubitelji čarovnije preverite kakšne skrivnosti se pletejo med Dumbledorjem in Grindelwaldom v najnovejši fantazijski uspešnici J.K. Rowling - MAGIČNE ŽIVALI: DUMBLEDORJEVE SKRIVNOSTI. Ne zamudite komedije TEKMECA z oskarjevko Penélope Cruz ter Antoniem Banderasom in Oscarjem Martínezom v glavnih vlogah. Ne zamudite niti zgodbe vikinškega princa, ki si prizadeva maščevati umor svojega očeta v akcijski avanturi SEVERNJAK. Komedija IZGUBLJENO MESTO, s super igralsko zasedb Channing Tatum, Brad Pitt, Daniel Radcliffe ter Sandra Bullock, bo poskrbela za obilno dozo smeha.


*v času med 16. in 18. aprilom 2022 imetniki CBC kartice prejmejo dodatnih 100 točk ob dnevnem nakupu ene vstopnice in ne glede na število kupljenih vstopnic ta dan. Dodatnih 100 točk bo na kartico pripisanih do srede, 20. aprila.

Izgubljeno mesto

Džungelska pustolovščina.

Izgubljeno mesto

Jaz, rdeča panda

Disney in Pixar predstavljata Jaz, rdeča panda, nov animiran film, v katerem bomo spoznali dekle, Mei Lee, samozavestno, a rahlo nerodno 13-letnico, v višku adolescence.

Jaz, rdeča panda

Ježek Sonic 2

Dogodivščine se nadaljujejo!

Ježek Sonic 2

Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti

Warner Bros. Pictures predstavlja Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti, najnovejšo pustolovščino čarovniškega sveta, ki jo je ustvarila J.K. Rowling.

Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti

Peter Zajec: Skok v pustolovščino

Razposajeni, nepremišljeni, včasih prav navihani, ampak tudi prikupno poredni Peter Zajec, priljubljeni zajček v modrem suknjiču, se spomladi vrača na velika platna, in to v velikem slogu. Z nekaj starimi in dobro znanimi ukanami nam bo postregel s povsem novimi vragolijami, zaradi katerih se nam bo še bolj prikupil.

Peter Zajec: Skok v pustolovščino

Severnjak

Maščevanje očetove smrti.

Severnjak

Tekmeca

Kako posneti ikonični film.

Tekmeca