Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

COLDPLAY: LIVE AT RIVER PLATE posnetek koncerta


sreda, 19. april, in nedelja, 23. april

POSNETEK KONCERTA!

9,90 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

COLDPLAY: LIVE AT RIVER PLATE POSNETEK KONCERTA

SREDA, 19. april, in NEDELJA, 23. april! Posnetek koncerta v živo iz Buenos Airesa! V Cineplexxu Ljubljana Rudnik, Maribor, Celje in Koper.

Po rekordnem uspehu prenosa koncerta Coldplay's Music Of The Spheres Live Broadcast iz Argentine v kinematografe po vsem svetu oktobra lani, se skupina vrača na velika platna v tem popolnoma novem, dokončnem režiserskem delu.

Ta spektakularni koncertni film, posnet med razprodanim koncertom skupine Coldplay na stadionu River Plate v Buenos Airesu, vključuje predelan zvok in osupljive vizualne podobe, ki jih je posnel, z nagrado BAFTA in nominiran za grammyja, režiser Paul Dugdale, vključno z množico doslej nevidenih posnetkov.

Luči, laserji, ognjemeti in LED zapestnice pričarajo pravo vzdušje na platnu, med koncertom, ki ga je The Times razglasil za "največji glasbeni šov v živo doslej". Poleg klasičnih uspešnic, kot so Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe in A Sky Full Of Stars, film vsebuje zvezdniška gostovanja, vključno z Jinom iz BTS s prvencem The Astronaut.

Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate

Posnetek prenosa koncerta. V Cineplexxih Ljubljana Rudnik, Celje, Maribor in Koper.

Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate