Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Družinski dan

družinski dan

nedelja, 26. januar 2014

Potrebuje dobro idejo za zabavno nedeljsko popoldne? V nedeljo, 26. januarja, med 14. in 18.uro, pridite s svojimi najbližjimi v Cineplexx na DRUŽINSKI DAN!

€ 4,00 v 2D projekciji

€ 5,50 v 3D projekciji

Izbran dogodek je potekel.

Prvi družinski dan leta 2014 bo živahen!

Želite v letošnjem letu preživeti čim več prostega časa z družino? Ponujamo vam odlično idejo za kakovostno preživljanje nedeljskega popoldneva z vašimi najbližjimi.

V nedeljo, 26. januarja, med 14. in 18.uro, nas z družino obiščite v najbližjem kinematografu Cineplexx na DRUŽINSKEM DNEVU.

Na sporedu bodo trije priljubljeni animirani filmi: sinhronizirana animacija Purana na begu, Sprehod z dinozavri v 3D tehnologiji in podnaslovljen animacija Oblačno z mesnimi kroglicami 2. Za razigrane obiskovalce bomo v Kranju pripravili ustvarjalne delavnice z medvedkom Čalapinkom, v Mariboru pa poslikavo obraza. Vsi otroci se bodo lahko sladkali z gumi dobrotami Haribo, odžejali z vodo Jana in prejeli brezplačen izvod otroške revije Družinski zabavnik.

Pripravljamo še presnečenje za starše: poleg ugodne cene kino vstopnic boste vsi, ki v tednu med 26. januarjem in 2. februarjem v Oslarijo Planeta Tuš v Mariboru, Celju, Kopru ali Kranju predložite kino vstopnico z DRUŽINSKEGA DNE, prejeli brezplačno uro varstva otrok. Vsaka družina prejme na DRUŽINSKI DAN še paket praktičnih Steril-o-sept robčkov za dezinfekcijo rok.

Vstopnice za ogled omenjenih filmov v 2D tehnologiji bodo na ta dan v prodaji po ugodni ceni 4€, za ogled 3D filmov pa boste odšteli 1,5€ več.

Oblačno z mesnimi kroglicami 2

Po katastrofalnem neurju s hrano v prvem filmu, so bili Flint in njegovi prijatelji prisiljeni zapustiti mesto. Flint sprejme povabilo svojega idola Chesterja V, da se pridružijo njegovemu podjetju, kjer delajo najboljši izumitelji v svetu ustvarijo tehnologije za izboljšanje človeštva. Animirani film je podnaslovljen.

Oblačno z mesnimi kroglicami 2

Purana na begu

Relativity Media in Reel FX Animation Studios predstavljata animirano komično pustolovščino za občinstvo vseh starosti - Purana na begu. Gre za prvi večji, v celoti računalniško animirani film, ki so ga ustvarili v nagrajenih studijih Reel FX v Dallasu v Texasu. Film je sinhroniziran v slovenščino.

Purana na begu

Sprehod z dinozavri

Prvič v zgodovini filma bo občinstvo lahko resnično videlo in občutilo kako je bilo, ko so Zemlji vladali dinozavri. Sprehod z dinozavri nam z uporabo najsodobnejše 3D tehnike nudi poglobljeno izkušnjo epskega prazgodovinskega sveta. Animacija je sinhronizirana v slovenščino.

Sprehod z dinozavri