Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

CINEPLEXX BONUS KARTICA


Za vse, ki ob obisku kina želite več!

Za vsakih 10 centov*, ki jih zapravite na blagajni, ob nakupu kino vstopnice, prigrizkov in pijače, prejmete 1 bonus točko. Vaše točke lahko zamenjate za privlačne nagrade.

Ob polnjenju vaše Cineplexx bonus kartice z najmanj 40€ pa prejmete tudi popust pri ceni kino vstopnic.

*Bonus točke lahko zbirate za največ 2 kupljeni kino vstopnici ali 25€ (250 točk) na dan in za nakup hrane in pijače v vrednosti 50 € (500 točk) na dan. Bonus točke je treba izkoristiti v roku 18 mesecev, sicer jih ni več mogoče uveljavljati.UGODNOSTI: ZBIRAJTE BONUS TOČKE IN PREJMITE PRIVLAČNE NAGRADE


 • za vsakih 10 centov prejmete eno bonus točko*
 • bonus točke lahko zamenjate za privlačne nagrade >> SEZNAM NAGRAD
 • možnost preverjanja vaših bonus točk preko spleta in aplikacije

* Bonus točke lahko zbirate za največ 2 kupljeni kino vstopnici ali 25€ (250 točk) na dan in za nakup hrane in pijače v vrednosti 50 € (500 točk) na dan. Bonus točke je treba izkoristiti v roku 18 mesecev, sicer jih ni več mogoče uveljavljati.


NAPOLNITE KARTICO IN PRIHRANITE PRI CENI KINO VSTOPNICE


Vašo Cineplexx bonus kartico lahko uporabite tudi kot predplačniško kartico. Na blagajni kina Cineplexx jo napolnite z najmanj 40 € in prejmite dodatne ugodnosti:

 • Prevzem vaših vstopnic do 10 minut pred začetkom filma (običajno 30 minut)*

  *Samo v primeru, da imate na Cineplexx bonus kartici naložen denar.

 • Znižana cena pri nakupu kino vstopnic:

Celje
Koper
Kranj
Maribor
Murska Sobota
Novo mesto
Ljubljana
Torek
4,9 €
4,9 €
4,9 €
4,9 €
4,9 €
4,9 €
4,9 €
Ponedeljek, sreda, četrtek
6,6 €
6,6 €
6,6 €
5,6 €
6,6 €
6,6 €
7,0 €
Petek, sobota, nedelja
7,1 €
7,1 €
7,1 €
6,2 €
7,1 €
7,1 €
7,5 €


V primeru uporabe Cineplexx bonus kartice kot predplačniške kartice lahko popust pri ceni kino vstopnice koristite le za nakup 2 kino vstopnic za dan ogleda filma (v primeru, da več zaporednih dni kupujete vstopnice za določen dan, imate še vseeno le dve cenejši vstopnici). Znižane cene ne veljajo za posebna predvajanja, predpremiere, dogodke, prenose v živo in druge posebne projekcije. Za filme daljše od 120, 150 in 180 minut, 3D predvajanja in VIP sedeže je potrebno doplačilo v skladu z veljavnim cenikom. Denar naložen na Cineplexx bonus kartici je treba porabiti v roku 18 mesecev. Po preteku tega roka imate na voljo 60 mesecev, da kartico aktivirate z naložitvijo minimalnega zneska 40 € na kartico ali naloženi denar prejmete v obliki darilne kartice kinematografov Cineplexx. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Za podrobne informacije si oglejte Pogoje uporabe Cineplexx bonus kartice.ŽELITE ŠE VEČ?
ČRNA CINEPLEXX BONUS KARTICA


Ob nakupu 30 ali več kino vstopnic* v koledarskem letu, prejmete status imetnika ČRNE Cineplexx bonus kartice za eno leto. Poleg ugodnosti, ki jih že imate z rdečo Cineplexx bonus kartico, dodatno prejmete še:

*v kvoto 30 vstopnic se štejeta maksimalno dve vstopnici na dan - terminsko in dnevno.

 • DARILO: eno brezplačno vstopnico ob spremembi statusa,
 • 10% popust pri ceni nakupa hrane in pijače, ob plačilu s Cineplexx bonus kartico,
 • rojstno dnevno darilo: ena brezplačna vstopnica, ki jo lahko koristite v roku sedmih dni od vašega rojstnega dneva (brezplačno kino vstopnico koristite na blagajni kina v roku sedmih dni od vašega rojstnega dneva),
 • zasebni voden ogled po kinu Cineplexx,
 • vabila na izbrane premiere in posebna predvajanja.POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O CINEPLEXX BONUS KARTICI

Brezplačno se registrirajte na naši spletni strani (preko obrazca za registracijo). Nato boste prejeli elektronsko sporočilo z registracijsko kodo, ki jo pokažete na blagajni vašega kina Cineplexx. Uslužbenec na blagajni vam bo nato izdal vašo Cineplexx bonus kartico.

Ste že član in imate spletni dostop? V tem primeru se vam ni potrebno ponovno registrirati. Na blagajni se predstavite s svojim datumom rojstva in elektronskim naslovom ter prejeli boste svojo Cineplexx bonus kartico.
Vašo Cineplexx bonus kartico lahko napolnite na blagajni kina Cineplexx z najmanj 40€ v obratovalnem času kinematografa ali preko aplikacije Cineplexx .
Bonus točke pridobivate z nakupom kino vstopnic, hrane in pijače na blagajni kinematografov Cineplexx v Sloveniji. Za vsakih 10 centov, ki jih potrošite, prejmete eno bonus točko. Bonus točke lahko zbirate za največ 2 kupljeni kino vstopnici ali 25€ (250 točk) na dan in za nakup hrane in pijače v vrednosti 50 € (500 točk) na dan. Bonus točke se ne zbirajo za nakup vstopnic za posebne projekcije, prenose v živo, dogodke, ipd.


Svoje bonus točke lahko zamenjate za privlačne nagrade samo na blagajni kinematografov Cineplexx. Za različno število točk prejmete različne nagrade, od brezplačne hrane in pijače do brezplačnih vstopnic in celo zasebne kino projekcije zate in za tvoje prijatelje. Trenutno ponudbo nagrad lahko preverite TUKAJ .
Stanje vaših bonus točk lahko preverite na naši spletni strani, ko ste prijavljeni v svoj spletni račun. Kliknite na svoje ime v desnem kotu na spletni strani ter pojdite na osebne nastavitve. Nato kliknite gumb »Bonus kartica«, da preverite koliko bonus točk ste že zbrali. Stanje vaših bonus točk lahko preverite tudi preko Cineplexx aplikacije pod »Bonus kartica«.

Stanje vaših bonus točk lahko prav tako preverite na vaših kino vstopnicah, ob spletni rezervaciji ter ob sami potrditvi spletne rezervacije.
Bonus točke, ki ste jih zbrali z vašo Cineplexx bonus kartico, lahko koristite za nagrade 18 mesecev od pridobitve. Točke po preteku 18-tih mesecev potečejo, vendar pa še vedno lahko koristite bonus točke, ki niso starejše od 18-tih mesecev. Stanja pretečenih bonus točk se ne more povrniti ali izplačati v gotovini. Prav tako bonus točk ne morete prenašati na uporabnika druge Cineplexx bonus kartice.

Denar, naložen na Cineplexx bonus kartico, je treba porabiti v roku 18-ih mesecev. Po preteku tega roka kartica ni več aktivna. Na voljo imate 60 mesecev, da kartico ponovno aktivirate z naložitvijo najmanj 40 € na kartico ali naložen denar prejmete v obliki darilnih kuponov kinematografov Cineplexx. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Po preteku petih let stanje na kartici nepovratno poteče.
Ob nakupu 30 ali več kino vstopnic v koledarskem letu, prejmete status imetnika VIP »ČRNE« Cineplexx bonus kartice do konca tekočega in naslednjega leta. To pomeni, da če ste kupili 30 vstopnic do avgusta, vaš status imetnika ČRNE Cineplexx bonus kartice velja do 31. decembra naslednje leto. O nadgradnji vašega statusa boste obveščeni preko elektronske pošte. Po prejemu obvestila, lahko vašo obstoječo Cineplexx bonus kartico zamenjate za ČRNO bonus kartico na blagajni kina Cineplexx.
 • Ob pridobitvi statusa imetnika ČRNE Cineplexx bonus kartice, vam avtomatsko podarimo brezplačno eno kino vstopnico.
 • Izkoristili boste lahko 10% popust pri ceni hrane in pijače v kinu, v kolikor plačate z vašo novo črno Cineplexx bonus kartico (kartica mora biti napolnjena).
 • Rojstnodnevno darilo: ena brezplačna vstopnica, ki jo lahko koristite v roku 7. dni od vašega rojstnega dneva (brezplačno kino vstopnico koristite na blagajni kina v roku 7 dni od vašega rojstnega dneva).
 • Imeli boste priložnost vodenega ogleda po vašem najljubšem kinu Cineplexx. Razkazali vam bomo naše dvorane in razložili več o tehnologiji, ki jo ponujamo v kinih Cineplexx. Še več. Kot imetnik ČRNE Cineplexx bonus kartice, se boste lahko tudi sami preizkusili v pripravi pokovke. Svoj termin za ogled najljubšega kina Cineplexx si lahko rezervirate na naslovu kino@cineplexx.si , najmanj en teden pred vašim obiskom. Predlagajte datum ogleda in sporočili vam bomo, če je predlagan termin izvedljiv iz naše strani. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ogledi niso možni. Na ogled lahko s seboj povabite še eno osebo.
 • Preko tedenskih novic boste prejemali VIP vabila na posebne dogodke.
Prosimo, da nas v primeru izgube ali poškodbe vaše Cineplexx bonus kartice obvestite osebno na blagajni kina ali preko elektronske pošte na naslov bonuscard@cineplexx.si. Ob tem nam prosim sporočite ime in priimek, vaš rojstni datum in elektronski naslov.

Za pridobitev nove Cineplexx bonus kartice nas morate pisno obvestiti o izgubi kartice preko elektronske pošte na naslov bonuscard@cineplexx.si . Novo Cineplexx bonus kartico prevzamete osebno na blagajni kinematografov Cineplexx z osebnim dokumentom.

Trenutno stanje (vključno s stanjem bonus točk) na vaši izgubljeni kartici se prenese na vašo novo Cineplexx bonus kartico. Ob tem vam zaračunamo administrativne stroške v višini 5 €. Vaša nova Cineplexx bonus kartica bo veljavna enako dolgo kot bi bila vaša izgubljena Cineplexx bonus kartica.

Podetje Cineplexx.SI d.o.o. v primeru izgubljene ali ukradene kartice ne odgovarja za zlorabo naloženega denarja na kartici ali koriščenja bonus točk na Cinepelxx bonus kartici. Vsekakor bomo kartico preklicali v najkrajšem možnem času, od prejema obvestila.


>> Cineplexx Bonus kartica Splošni pogoji poslovanja