Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ženska na oknu

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Ženska na oknu

Knjižna uspešnica A.J. Finn bo maja oživela na velikih platnih in nam prinesla najbolj napet triler leta, ki vas bo držal na robu sedežev!

Naslov v izvirniku: The Woman in the Window
V kinu od: 14.05.2020
Država / Letnik: USA/2020
Filmski žanr: Kriminalni film, Drama, Misteriozni film
Igralci: Amy Adams, Wyatt Russell, Gary Oldman, Julianne Moore, Anthony Mackie
Režija: Joe Wright
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Julianne Moore, Amy Adams, Gary Oldman in drugi

O FILMU
Glavna junakinja je srednjeletna doktorica psihologije Anna. Poklicno se je ukvarjala predvsem z otroki. Mož in hčerka sta se odselila (če sta se res), ona pa trpi zaradi agorafobije - bolezenski strah pred zunanjimi prostori. Zadržuje se v svoji newyorški hiši, uživa alkohol, močna zdravila ter opazuje svoje sosede. Nekega dne se v hišo na drugi strani parka vselijo Russllovi (mama, oče in najstniški sin Ethan), ki delujejo kot popolna družina. Ampak nekega večera Anna ugotovi, da v njihovi družini ni vse tako popolno, kot se zdi. Anna namreč strmi skozi okno in vidi nekaj, česar ne bi smela. Pandorina skrinjica se odpre in pretresljive skrivnosti začnejo prihajati na dan. Ker je Anna v stanju, kakršnem je, ji nihče ne verjame in jo imajo za noro. Hkrati pa se tudi sama zaradi svojega stanja začne spraševati, kaj je res, kaj je plod domišljije in kakšna je pravzaprav resnica. Na koncu ji uspe odkriti, kaj in zakaj se je tistega večera dogajalo v sosednji hiši Russllovih. Vmes pa se počasi odkriva tudi njena zgodba in izvemo tudi za tragične dogodke iz njene preteklosti. Izkazalo se je, da za njeno agorafobijo obstaja močan razlog in da je zaradi hudega šoka potrebovala čas, da se je in se še bo dokončno soočila z dogodki iz svoje preteklosti. Sledi dolga in naporna pot okrevanja. Včasih stvari niso take, kot se zdijo na prvi pogled. Nikoli ne vemo, kaj je ljudi privedlo do tega, da se obnašajo, kot se. Tudi vsak zločin ima svoje ozadje. Samo potruditi se moramo in odkriti, kakšno to ozadje je. Mednarodna uspešnica Ženska na oknu je prevedena v osemintrideset jezikov, zdaj pa jo bomo videli tudi na velikih platnih!

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.