Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Zaveznika

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Zaveznika

Robert Zemeckis, sloviti režiser brezčasnih uspešnic, kot so Forrest Gump, Brodolom, Vrnitev v prihodnost in Let, nas bo popeljal v Casablanco, ki bo v vrtincu druge svetovne vojne služila kot kulisa za rojstvo izjemne ljubezenske zgodbe. Slednjo bosta stkala dva vohuna, Brad Pitt in Marion Cotillard, ki bosta za sovražnikovo črto pripravljala drzen atentat.

Naslov v izvirniku: Allied
V kinu od: 24.11.2016
Dolžina filma: 125 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Vojni film, Romantični film
Igralci: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris
Režija: Robert Zemeckis
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris

Robert Zemeckis, sloviti režiser brezčasnih uspešnic, kot so Forrest Gump, Brodolom, Vrnitev v prihodnost in Let, nas bo novembra popeljal v Casablanco, ki bo v vrtincu druge svetovne vojne služila kot kulisa za rojstvo izjemne ljubezenske zgodbe. Slednjo bosta stkala dva vohuna, Brad Pitt in Marion Cotillard, ki bosta za sovražnikovo črto pripravljala drzen atentat. Zavoljo zavezniške misije se bosta spustila v zaigrano razmerje, ki pa bo kaj kmalu preraslo v resnično ljubezen. Njuna zveza bo zaradi pritiskov vojne, vohunskih spletk in zamolčanih skrivnosti iz preteklosti vseskozi postavljena pred številne težke preizkušnje.

O ZGODBI
Leta 1942 se v Casablanci srečata vohun Max Vatan (Brad Pitt) in članica francoskega odpora Marianne Beausejour (Marion Cotillard), ki se za sovražnikovo črto pripravljata na nevarno zavezniško misijo. Da bi izvedla drzen atentat, skleneta lažen zakon, ki pa hitro preraste v resnično ljubezen. Ob ponovnem snidenju v Londonu, njuno zvezo ogrožajo tako številni pritiski zaradi vojne kot tudi skrivnosti iz njune preteklosti.

ZANIMIVSOTI
 Brad Pitt je s trilerjem Zaveznika že četrtič zakorakal v čas druge svetovne vojne, njegovi prejšnji projekti iz tega obdobja so Neslavne barabe (2009), Beyond All Boundaries (2009) in Bes (2014).

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.