Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Zapoj

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Zapoj

Animirana glasbena komedija o pevskih talentih in iskanju zvezde, ki živi znotraj nas vseh.

Naslov v izvirniku: Sing
V kinu od: 08.12.2016
Dolžina filma: 108 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Animirani film
Igralci: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, Taron Egerton
Režija: Garth Jennings
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Izvirna verzija
  • Digital 3D
  • Digital 2D

Podroben opis

IZVIRNA IGRALSKA ZASEDBA: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Jennifer Saunders, Peter Serafinowicz, Leslie Jones, Jay Pharoah, Nick Offerman in Beck Bennett

SINHRONIZACIJA
Izvedba: Studi ritem
Režija: Jernej Kuntner
Prevod: Miroslava Berginc
Producent: Maca Leskovar
Vloge: Aljaž Jovanoivć, Gorazd Žilavec, Vesna Slapar, Miha Rodman, Lija Pečnikar, Goran Hrvaćanin, Matevž Mueller, Ajda Smrekar, Kristijan Ostanek, Srđan Milovanović, Luka Štucin, Maja Boh in drugi

O FILMU
Animirana glasbena komedija ZAPOJ se odvija v svetu, ki je na las podoben našemu, le da v njem prebivajo izključno živali. Buster Moon (Matthew McConaughey) je uglajena in galantna koala, ki upravlja nekdaj veličastno gledališče, ki pa je zadnje čase zašlo v rdeče številke. Vsem težavam navkljub večni optimist Buster svoje gledališče ljubi bolj kot karkoli na svetu. Ker bi za njegov obstoj naredil prav vse, se včasih spremeni tudi v malopridneža, ki se vztrajno izmika zahtevam upnikov. Zaveda se, da ima le še eno priložnost, da reši svojo vseživljenjsko ambicijo, zato se odloči, da bo zbledelemu dragulju nekdanjo slavo povrnil z organizacijo največjega pevskega tekmovanja vseh časov.

Zavoljo tipkarske napake postane glavna nagrada tekmovanja vrtoglavo visoka, zaradi česar se pred vrata teatra zgrne množica pojočih talentov.

Med vsemi prijavljenimi se kaj hitro izoblikuje peterica glavnih tekmovalcev. Sestavljajo jo: mišek, ki z enako lahkotnostjo poje in slepari (Seth MacFarlane); plašna najstniška slonica, ki jo tare grozljiva trema (Tori Kelly); preobremenjena mati, ki vzgaja 25 prašičkov (Reese Witherspoon); mlada gangsterska gorila, ki ne želi sodelovati v kriminalnih družinskih poslih (Taron Egerton); ter pankerska ježka, ki se želi odcepiti od svojega arogantnega fanta in oditi na solo pot (Scarlett Johansson).

Prav vse živalce, ki prispejo na oder Busterjevega gledališča, pa so prepričane, da bo pevsko tekmovanje za vedno spremenilo njihova življenja. Decembra bomo izvedeli, ali bo temu res tako.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

, 08.03.2017

Super!!!

Benjamin93, 23.01.2017

Odličen film