Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Yesterday

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Yesterday

Poleti si bomo prepevali največje uspešnice ene najbolj uspešnih glasbenih skupin The Beatles. Prihaja namreč zgodba o mladem pevcu, ki ugotovi, da je edini na svetu, ki zna zapeti in zaigrati uspešnice priljubljene skupine.

Naslov v izvirniku: Yesterday
V kinu od: 22.08.2019
Dolžina filma: 116 minut
Država / Letnik: GBR/2019
Filmski žanr: Komedija, Muzikal
Igralci: Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon, Ed Sheeran
Režija: Danny Boyle
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran, Ana de Armas in Lamorne Morris in drugi

O FILMU
Poleti si bomo prepevali največje uspešnice ene najbolj uspešnih glasbenih skupin The Beatles. Prihaja namreč zgodba o mladem pevcu, ki ugotovi, da je edini na svetu, ki zna zapeti in zaigrati uspešnice priljubljene skupine.

Z oskarjem nagrajeni režiser Danny Boyle (Revni milijonar, Steve Jobs) se je skupaj s scenaristom Richardom Curtisom (Pravzaprav ljubezen, Štiri poroke in pogreb, Notting Hill) lotil glasbene komedije, v kateri zaigrajo Lily James (ki je lani blestela v glasbeni komediji Mamma Mia! Spet začenja se), v glavni vlogi pevca predstavljajo Himesha Patela (EastEnders, Damned), v komediji pa zaigrata še Kate McKinnon (Saturday Night Live, Vohun, ki me je nategnil) in angleški pevec in tekstopisec Ed Sheeran.

Kaj bi naredili, če nihče na svetu ne bi slišal za eno najbolj priljubljenih skupin vseh časov, vi pa bi znali zaigrati vse njihove največje uspešnice? To se po spletu nepredvidenih okoliščin zgodi mlademu umetniku Jacku Maliku (Himesh Patel), ki se skuša uveljaviti kot pevec in se čez noč znajde v svetu, v katerem skupina The Beatles sploh ni obstajala. S pomočjo agentke Debre (Kate McKinnon) se nastopi, v katerih Jack zaigra in zapoje skladbe ene največjih skupin vseh časov, ki jih nihče še nikoli ni slišal, kar vrstijo. Potem ko se njegova slava strmo vzpenja, pa tvega, da bo izgubil svojo najboljšo prijateljico iz otroštva Ellie (Lily James), ki ga je vedno podpirala in bila edina, ki je verjela vanj. Jack se znajde pred veliko dilemo - ali naj postane svetovno slaven ali naj razkrije, da skladbe niso njegove…

Vsi na svetu so pozabili na skupino The Beatles, razen Jacka. Komedija Yesterday je rock'n'roll komedija o glasbi, sanjah, prijateljstvu ter o dolgi in vijugasti poti, ki vodi do ljubezni vašega življenja.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.