Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Vse za prstan

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Vse za prstan

Sinhronizirano.
Vse za prstan je animiran film, ki nam bo letošnje praznike ogrel srce in dušo. Ko zlobnež Oskar preti z uničenjem celotnega mesta, njegova usoda leži v rokah nerodnega izumitelja Sama in njegovih treh robotkov. Bo ta mešana družba rešila problem in postala herojska skupina, ali bodo ostali samo navaden izumitelj in njegove igračke?

Naslov v izvirniku: Bling
V kinu od: 22.12.2016
Dolžina filma: 82 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Animirani film
Igralci: Taylor Kitsch, Jennette McCurdy, James Woods
Režija: Kyung Ho Lee, Wonjae Lee
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.
Slovenski glasovi: Miha Rodman kot SAMO, Marjan Bunič kot VIKTOR, Maša Tiselj kot SUZI, Matevž Mueller kot BIT, Uroš Buh kot OSKAR, Srđan Milovanović kot OKRA, Saša Pavlin Stošić kot KARIN, Žiga Bunič kot VALTER, Martin Jelovšek kot g. GLUMP ter Igor Potočnik kot URADNIK.

Zgodba se odvija v futuristično zamišljenem času, polnem robotike in akcije, a v Vse za prstan ne bo manjkalo tem kot so romantika, ljubezen in prijateljstvo. Letošnje praznike se torej pripravite na animiran film, kot ga še niste videli, saj vas bo mešanica komedije, akcije in lepih vizualnih efektov zagotovo začarala.

Vse za prstan je rezultat večletnega intenzivnega mednarodnega sodelovanja in trdega dela. Vodilni južnokorejski animacijski studio DigiArt je skupaj z ostalimi pomembnimi holivudskimi imeni sproduciral pravo mojstrovino za letošnje praznične dni, ki nas bo popeljala v prihodnost, a nas hkrati spomnila na vrednote, ki so večne.

Sporočilnost zgodbe je izredno pomembna v tem prazničnem času in nam podaja sporočilo, naj si ne želimo biti nekaj, kar nismo, saj je največje darilo, ki ga lahko damo drugemu, da obdržimo svoj pravi jaz in pokažemo iskrena čustva!

Vrhunska sinhronizacijska ekipa pod budnim nadzorom profesionalne ekipe Studia Ritem si lahko med svoje uspehe med druge pomembne naslove doda še enega, Vse za prstan. Če naštejemo samo nekaj imen, ki so v tej uspešnici likom posodili glasove: Miha Rodman, Marjan Bunič, Maša Tiselj, Matevž Mueller, Uroš Buh, Srđan Milovanović, Saša Pavlin Stošić, Žiga Bunič, Martin Jelovšek in Igor Potočnik.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.