Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Vroči Mike XXL

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Vroči Mike XXL

Tri leta za tem, ko je Mike zapustil svet striptiza na vrhuncu svoje kariere, se s svojimi pajdaši odpravi na Mrytle Beach, da bi tam odplesali še zadnjo neverjetno predstavo.

Naslov v izvirniku: Magic Mike XXL
V kinu od: 09.07.2015
Dolžina filma: 116 minut
Država / Letnik: USA/2015
Filmski žanr: Komedija, Drama
Igralci: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Alex Pettyfer
Režija: Gregory Jacobs
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • 4K
  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Andie MacDowell, Amber Heard, Jada Pinkett Smith, Elizabeth Banks in drugi

O ZGODBI
Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez in Gabriel Iglesias spet igrajo like iz svetovne uspešnice iz leta 2012 Vroči Mike. Zgodba se nadaljuje tri leta po tistem, ko je Mike na vrhuncu kariere slačifanta izstopil iz igre; tudi preostali fantje iz skupine Kralji Tampe se pripravljajo, da se poslovijo od te kariere. A to nameravajo storiti po svoje: s še zadnjo izjemno predstavo v Myrtle Beachu bodo vrgli vse na riti, z njimi na odru pa bo tudi legendarni solist Vroči Mike.

Na poti na svoj poslednji nastop se ustavijo v Jacksonvillu in Savannah, kjer obudijo stara poznanstva in sklenejo nova prijateljstva, pri tem pa se Mike in fantje naučijo nekaterih novih korakov in se na presenetljiv način otresejo preteklosti.

Znancem iz prvega filma se v novih vlogah pridružujejo Amber Heard, Donald Glover, Stephen »tWitch« Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks in Jada Pinkett Smith. Režiral je z emmyjem nagrajeni Gregory Jacobs, ki je film produciral skupaj z Nickom Wechslerjem, Gregoryjem Jacobsom, Channingom Tatumom in Reidom Carolinom; slednji je tudi spisal scenarij. Steven Soderbergh, ki je režiral prvi film, je tokrat direktor fotografije, montažer in izvršni producent.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.