Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja

Produkcijska hiša Lucasfilm in režiser J.J. Abrams ponovno združujeta moči, da bi gledalce širom sveta ponesli na epsko popotovanje v oddaljeno galaksijo v novem, devetem filmu Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja. V zaključnem delu sage o Skywalkerju, se bodo pojavile nove legende in tako zadnji boj za svobodo šele prihaja.

Naslov v izvirniku: Star Wars: The Rise of Skywalker
V kinu od: 19.12.2019
Dolžina filma: 142 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Pustolovski film, Akcijski film
Igralci: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac
Režija: J.J. Abrams
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

OPOZORILO: “VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA vsebuje nekaj zaporedij s posnetki in ponavljajočimi utripajočimi lučmi, ki lahko vplivajo na tiste, ki so dovzetni za fotosenzibilno epilepsijo ali imajo kakšno drugo obliko fotosenzibilnosti."

IGRAJO: Igralci: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran in Billy Dee Williams in drugi

Saga se končuje, a zgodba bo živela večno!

»Nekoč pred mnogimi leti v galaksiji daleč, daleč stran« so besede, ki so pred več kot štiridesetimi leti zapeljale čez platna kinodvoran širom po svetu in rodila se je legenda moderne dobe. George Lucas je zasnoval sago o družini Skywalker, ki je na mnoga življenja vplivala na način, ki si ga je bilo za tiste čase težko predstavljati.

Deset let po preddelih, ki so bili posneti v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja, je leta 2015 na filmska platna prišel film Sila se prebuja, leto kasneje pa smo gledali spin-off zgodbo Rogue One: Zgodba Vojne zvezd, ki se dogaja tik pred prvim filmom Novo upanje iz leta 1977, ko se je vse začelo. Trilogija se je nato nadaljevala s Poslednjim jedijem (2017), čez mesec dni pa se bo krog sklenil - na spored kinematografov po vsem svetu prihaja zadnje dejane epske pustolovščine Vojna zvezd: vzpon Skywalkerja, v katerem bomo spremljali konec sage Anakina, Luka, Leie, Hana, Chewia, Bena, Rey in ostalih.

V najnovejšem filmu, ki ga je napisal, režiral in produciral J. J. Abrams, se vračajo Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac in Lupita Nyong’o., na različne načine pa se bodo pojavili tudi zvezdniki izvirne trilogije Mark Hamill, Ian McDiarmid in Anthony Daniels. Filmski ustvarjalci niso izpustili niti leta 2016 umrle Carrie Fisher – v sklepnem delu sage bodo uporabljeni njeni še zadnji preostali kadri. Med igralci bomo gledali še Billie Lourd, Domhnall Gleeson, Naomi Ackie, Keri Russell, Richard E. Grant in druge.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.