Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večni

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Večni

Marvelov nov film o superjunakih, ki so se skrivali tisoče let in se morajo ponovno združiti, da bi skupaj z ljudmi rešili in ohranili življenje na Zemlji.

Naslov v izvirniku: Eternals
V kinu od: 04.11.2021
Dolžina filma: 156 minut
Država / Letnik: USA/2020
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film, Fantazijski film
Igralci: Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek
Režija: Chloé Zhao
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Nov Marvelov film o superjunakih, ki so se skrivali tisoče let in se morajo ponovno združiti, da bi skupaj z ljudmi rešili in ohranili življenje na zemlji. Prihaja 10 novih superjunakov, ki jih do sedaj še nismo videli na velikem platnu.

Večni so nesmrtni heroji iz drugega vesolja, iz oddaljenega planeta Olympia, ki so varovali Zemljo že od pradavnine. Ko se pošastna bitja, imenovana Devianti, za katere je veljalo, da so že dolgo poražena, ponovno pojavijo, so Večni prisiljeni, da se ponovno združijo, da bi obranili človeštvo.

Časovno se film Večni dogaja za filmom Maščevalci: Zaključek, zgodba se odvija v dveh časovnih obdobjih. Ena je postavljena v preteklost, ko delujejo kot velika ekipa. Druga zgodba pa je predstavljena v sedanjosti, ko se skupina Večnih zlomi, razdvoji in so zadovoljni, da živijo kot navadni ljudje.

Mogočna grožnja Deviantov, ki ogroža obstoj človeštva, pomeni, da morajo Večni pustiti vse razprtije za sabo in se ponovno združiti.

Navdih za film so dali originalni Marvelovi stripi Jacka Kirbyja »Eternals«, ki so bili prvič objavljeni leta 1976. Njegove zgodbe so ponujale edinstveno priložnost za raziskovanje neznanih časovnih obdobij in različnih še nepoznanih likov za poglabljanje v bogato zgodovino Večnih. So raznolika in močna skupina, kombinacija mislecev in borcev, ki si delijo isto kozmično energijo, a jo vsak posameznik drugače odraža v svojih super močeh. Ko sodelujejo skupaj proti sovražniku, se te moči med seboj dopolnjujejo. Hkrati pa so dosti podobni kakršnikoli drugi skupini, saj se med seboj tako podpirajo, kot prepirajo.

Nov spektakel z naslovom Večni prihaja v režiji Chloé Zhao, ki je za film Dežela Nomadov prejela nagradi Oskar in Zlati globus. Nate Moore, ki je skupaj s Kevinom Feigom producent filma, o izbiri Chloé Zhao za režiserko pravi: »Chloe je ena redkih filmskih ustvarjalcev, ki se tako dobro ukvarja z iskanjem človeških trenutkov, medtem ko na drugi strani ustvari omamno znanstveno fantastiko. Bili smo izredno navdušeni, ko smo videli, kaj je uspela napraviti z igralsko zasedbo Večnih. Ujela je tiste posebne trenutke, ki filmom v Marvelovem filmskem vesolju dajejo srce in verodostojnost. Hkrati pa je vsakemu od desetih Večnih omogočila, da imajo svoj glas in mesto v prihajajočem spektaklu.«

Nove superjunake, pod imenom Večni so upodobili: Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanijani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee in Kit Harington, Salma Hayek in oskarjeva nagrajenka Angelina Jolie.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.