Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Varuj mi ženo

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Varuj mi ženo

Akcijska kriminalka komedija Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard) iz leta 2017 je dobila svoje nadaljevanje - slavnima plačanemu morilcu Samuelu L. Jacksonu in telesnemu stražarju Ryanu Reynoldsu se bo v nadaljevanju filma z naslovom Varuj mi ženo (Hitman's Wife's Bodyguard) pridružila morilčeva žena Salma Hayek, ki ju bo skušala združiti.

Naslov v izvirniku: Hitman's Wife's Bodyguard
V kinu od: 24.06.2021
Dolžina filma: 116 minut
Država / Letnik: USA, GBR/2019
Filmski žanr: Akcijski film, Komedija, Kriminalni film
Igralci: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman
Režija: Patrick Hughes
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

O FILMU
Drugi del akcijske komedije se nadaljuje štiri leta po dogodkih iz prvega dela. Potem ko sta morala najbolj iskani plačani morilec Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) in telesni stražar Michael Bryce (Ryan Reynolds), ki sta največja nasprotnika, skupaj sodelovati, mora telesni stražar zaradi stresa in nočnih mor sedaj na prisilen oddih. Ko se končno privadi na misel, da ne bo več telesni stražar in uporabljal orožja, ga pred atentatom reši morilčeva žena Sonia Kincaid (Salma Hayek), ki ga je poiskala, da bi rešil njenega moža. Ker Bryce ne sme uporabljati strelnega orožja ali kakršnega koli drugega orožja, bo moral Dariusa rešiti s svojo pametjo in inteligenco.

ZANIMIVOSTI
• Igralko Salmo Hayek je med snemanjem nevarnih prizorov zamenjala slovenska kaskaderka Tjaša Perko, hčerka najbolj znanega slovenskega kaskaderja Roka Cvetkova. Tjaša in Salma sta se skupaj pripravljali na snemanje, delili sta si celo bivalno prikolico.
• Nekaj prizorov filma so posneli na Hrvaškem - v Rovinju, Zagrebu in na Reki, ter v Trstu, igralska ekipa pa se je mudila tudi v Kopru.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.