Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Uncharted

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Uncharted

Lov za največjim še neodkritim zakladom.

Naslov v izvirniku: Uncharted
V kinu od: 17.02.2022
Dolžina filma: 116 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film
Igralci: Tom Holland, Mark Wahlberg, Tati Gabrielle, Antonio Banderas, Sophia Ali, Patricia Meeden, Sarah Petrick
Režija: Ruben Fleischer
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Po še vedno sveži mega uspešnici Spider-Man: Ni poti domov se Tom Holland vrača na velika platna v vznemirljivi pustolovščini Uncharted kot Nathan Drake – Nate.

To je zgodba o lovcu na zaklade in glavnem junaku serije videoiger Uncharted, ki ima po vsem svetu več kot 40 milijonov prodanih izvodov.

Film pripoveduje zgodbo o Nathanu Drakeu in njegovi prvi pustolovščini s tekmecem, ki postane njegov partner, Victorjem "Sullyjem" Sullivanom.

Uncharted predstavlja občinstvu premetenega Nathana Draka (Tom Holland) in njegov prvi lov na zaklad z nabritim kolegom Victorjem Sullivanom – Sullyjem (Mark Wahlberg).

Epski akcijsko-pustolovski film, ki ga je navdihnila slavna serija videoiger, sledi Natu in Saullyju po vsem svetu na nevarnem lovu za »največjim doslej še neodkritim zakladom«, obenem pa tudi po različnih sledeh, ki utegnejo pripeljati Nata do davno izgubljene brata.

Ta pustolovščina je milijone igralcev po vsem svetu osvojila s svojo zgodbo, inovativnostjo in kinematografskim slogom. Prihajajoči istoimenski film nas bo seznanil z dogodki pred igro, torej z zgodbo o tem, kako je Nate spoznal Victorja Sullivana – Sullyja.

S posebnim humorjem in situacijami se bosta nova prijatelja in sodelavca podala v nevarno iskanje izgubljenega zaklada Ferdinanda Magellana, zaklada, ki je izginil pred 500 leti. V tej pustolovščini ju čakajo skrivnostni namigi in uganke, ki vodijo do plena, vrednega 5 milijard dolarjev. Ovira, s katero se bosta morala ob tem spopadati, je neusmiljeni Moncada (Antonio Banderas), ki verjame, da sta on in njegova družina zakoniti in edini dediči zaklada.

Našima junakoma bo podvig popestrilo tudi to, da bo Nate na poti morda našel nekaj, kar bo zanj celo pomembnejše. Celotni podvig je odvisen od tega, kako uspešno bo sodelovanje s Sullyjem. Spektakularni akcijski prizori z veliko dozo adrenalina so le uvod v razburljivo iskanje, ki mu daje šarm glavnih junakov poseben pečat.

Režijsko taktirko je prijel izvrstni Ruben Fleischer (Dobrodošli v deželi zombijev, Venom, Gangsterska enota), poleg omenjenih igralcev pa v filmu blestita še Sophia Ali in Tati Gabrielle.

O FILMU: Izkušeni lovec na zaklade Victor Sullivan – Sully (Mark Wahlberg) zaposli tatu Nathana Draka (Tom Holland), da bi našel zaklad, ki ga je pred 500 leti izgubil Ferdinand Magellan. Kar se za dvojico začne kot običajen rop, postane pravo tekmovanje, ki ju bo popeljal po vsem svetu, da bi osvojila plen pred neusmiljenim Moncadom (Antonio Banderas), ki verjame, da sta on in njegova družina zakoniti dediči. Če bo Natu in Sullyju uspelo razvozlati namige in rešiti eno najstarejših skrivnosti na svetu, bosta našla 5 milijard dolarjev vreden zaklad in morda celo Natovega davno izgubljenega brata ... a samo, če se bosta naučita sodelovati.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.