Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

To še spijemo pa gremo

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

To še spijemo pa gremo

Alec Baldwin in oskarjeva nominiranka Salma Hayek sta premožna zakonca Franka in Nancy Teagarten. Imata črn svetleč avto in okusno opremljeno hišo. Imata tudi hčer, ki je ravno začela obiskovati kolidž, in na katero sta nadvse ponosna. Ko ju nenadoma obišče izterjevalec, pa se izkaže, da vendarle nista tako zelo premožna, kot se zdi...

Naslov v izvirniku: Drunk Parents
V kinu od: 06.06.2019
Dolžina filma: 97 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Salma Hayek, Joe Manganiello, Alec Baldwin
Režija: Fred Wolf
Distributer: Famous Fox d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Alec Baldwin, Salma Hayek, Jim Gaffigan, Joe Manganiello, Ben Platt, Aasif Mandvi, Treat Williams in drugi

O FILMU
V filmu To še spijemo pa gremo trojni dobitnik zlatega globusa in nominiranec za oskarja Alec Baldwin (Lov na rdeči oktober, Glengarry Glen Ross, The Shadow, Aviator, The Departed, The Cooler..) in oskarjeva nominiranka Salma Hayek (Frida, Desperado, Wild Wild West, Ugly Betty, Ask the Dust) igrata premožna zakonca Franka in Nancy Teagarten. Imata črn svetleč avto in okusno opremljeno hišo. Imata tudi hčer, ki je ravno začela obiskovati kolidž, in na katero sta nadvse ponosna. Ko ju nenadoma obišče izterjevalec, pa se izkaže, da vendarle nista tako zelo premožna, kot se zdi. Hčerko bi vseeno na vsak način rada izšolala, zato med drugim priredita tudi garažno razprodajo. Potem pijana sprejmeta še nekaj slabih odločitev, da bi prikrila finančno stanje, nazadnje pa se odločita za goljufanje z nepremičninami v soseski pri tem pa nevede oddata hišo sekualnemu prestopniku Carlu, ki ga je odlično odigral Jim Gaffigan (The Graffigan Show, Hotel Transilvania 3, Super Troopers, Trije kralji, Ljubezenski guru).

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.