Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Thor: Ragnarok

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Thor: Ragnarok

Ognjevita in uničujoče bojevniška Hela, boginja smrti, ki jo igra Cate Blanchett, uničila Thorovo orožje Mjolnir. Asgard Thor (Chris Hemsworth) se zaveda, da želi uničiti tudi njega. Ne samo njemu, celotni deželi grozi Ragnarok – konec sveta pod taktirko sovražne Hele. Medtem, ko je zaposlen z reševanjem svoje dežele, v trailerju vidimo tudi vrhunec filma, gladiatorsko bitko s prijateljem, neverjetnim Hulkom, ki ga je upodobil Mark Ruffalo.

Naslov v izvirniku: Thor: Ragnarok
V kinu od: 26.10.2017
Dolžina filma: 130 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Pustolovski film, Akcijski film, Fantazijski film
Igralci: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins
Režija: Taika Waititi
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

O FILMU
Medtem, ko je ujet na drugi strani vesolja in ko mu Hela uniči njegovo dragoceno kladivo, Mjolnir, se Thor trudi, da bi se čimprej vrnil v Asgard in preprečil usodni Ragnarok – konec sveta. Pred reševanjem civilizacije pa mora preživeti še smrtonosno gladiatorsko tekmovanje, v katerem bo soočen s svojim bivšim zaveznikom in kolegom Maščevalcem – Neverjetnim Hulkom!

Ragnarok v norveški mitologiji pomeni “konec sveta”, zato je upravičeno pričakovati, da bo Marvelova nova uspešnica presegla pričakovanja gledalcev tako po svetu, kot pri nas. Igralska zasedba je bogata in prepričljiva. Chris Hemsworth se vrača v podobi glavnega junaka Thora. Pridruži se mu dobitnik nagrade Golen Globe, Tom Hiddleston, kot Thorov posvojen brat Loki. Dvakratna oskarjeva nagrajenka Cate Blanchett je zlobna Hela, boginja smrti; Idris Elba, nominiranec za nagrado Emmy in nagrajenec Golden Globe je Heimdall; Jeff Goldblum je ekscentrični diktator; Tessa Thompson je ostra bojevnica Valkyrie; Karl Urban pa je Skurge, en najmočnejših bojevnikov Asgarda. Trikratni oskarjev nominiranec, Mark Ruffalo kot Neverjetni Hulk ponovi svojo vlogo iz Maščevalcev ter trikratni oskarjev nagrajenec, Sir Anthony Hopkins, ki ponovno upodobi Odina, kralja Asgarda.

Thor: Ragnarok je že tretje nadaljevanje popularnega superjunaka, za katerega je režisersko palico vihtel Taika Waititi, ki je nalogo opravil odlično skupaj s scenaristom Ericom Pearsonom. Zgodbo so pripravili Craig Kyle, Christopher Yost in Eric Pearson. Kevin Feige, producent, ki so se mu pridružili izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Thomas M. Hammel in Stan Lee.

V iskanju prave zgodbe za tretje nadaljevanje je bilo potrebno pogledati v zgodovino posameznih karakterjev, kot pravi producent Kevin Feige: “Podporniki Thora, njegovi nasprotniki in družinska drama, ki se plete med Lokijem in Odinom so nam dali bogate vsebine za kreiranje ene najboljših Marvelovih zgodb” in dodaja, da “so s tretjim delom Thor: Ragnarok skušali ustvariti nekaj popolnoma drugačnega od prejšnjega dela, z novimi junaki, še bolj napornimi nasprotniki, svežimi lokacijami za to novo avanturo. Obožujemo, da lahko gledalce presenetimo s tem, da spremenimo ton in glavno nit franšize.”

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.