Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Tačke na patrulji: Silni film

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Tačke na patrulji: Silni film

Prihaja nova pasma junakov, spoznajte mogočne kužke!

Naslov v izvirniku: PAW Patrol: The Mighty Movie
V kinu od: 05.10.2023
Država / Letnik: USA/2023
Filmski žanr: Animirani film, Akcijski film, Pustolovski film
Režija: Cal Brunker
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Znova se bomo potopili v animirani svet priljubljenih junakov na štirih tačkah z novimi dogodivščinami v animirani akcijski avanturi Tačke na patrulji: Silni film. Reševalni kužki tokrat dobijo supermoči in postanejo mogočni kužki, moči pa bodo morali obvarovati pred zlobneži.

Paramount Pictures, Nickelodeon Movies in Spin Master Entertainment predstavljajo novo pustolovščino, ki jo je znova režiral Cal Brunker, ki je skupaj z Bobom Barlenom tudi napisal scenarij.

Svoj glas so glavnim animiranim junakom posodili James Marsden, Chris Rock, Kristen Bell, Kim Kardashian, Serena Williams, Mckenna Grace in Taraji P. Henson.

V sinhronizirani različici pa so svoje glasove posodili Boris Car, Nina Grilc, Teja Bitenc, Timotej Ovniček, Uroš Buh, Vesna Slapar, Glorija Forjan, Rok Mlinar, Aja Kobe, Maša Tiselj in drugi.

O FILMU:
Ko čarobni meteor strmoglavi na mesto Adventure City, da reševalnim kužkom supermoči in jih spremeni v mogočne kužke! Za najmanjšo članico ekipe Skye so njene nove moči uresničitev sanj. A stvari se obrnejo na slabše, ko glavni tekmec kužkov Humdinger pobegne iz zapora in se spoprijatelji z Victorio Vance, noro znanstvenico, ki je obsedena z meteorji, da bi ukradla supermoči in se spremenila v superzlobneža. Ker usoda mesta Adventure City visi na nitki, morajo mogočni kužki zaustaviti superzlobneže, preden bo prepozno. Skye pa se bo morala naučiti, da lahko tudi najmanjši kužek naredi največjo spremembo.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.