Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Svet igrač 4

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Svet igrač 4

Sinhronizirano.
Čeprav je od prvega filma minilo že skoraj 14 let, je spomin na glavne like priljubljenih risank še vedno živ. Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina se vračajo na velika platna.

Naslov v izvirniku: Toy Story 4
V kinu od: 20.06.2019
Dolžina filma: 100 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Komedija
Režija: Josh Cooley
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Sinhronizirano.
SLOVENSKI GLASOVI: Aljaž Jovanović, Gasper Jarni, Nina Valič, Jure Mastnak, Goran Hrvačanin, Gorazd Žilavec, Uroš Potočnik in drugi

O FILMU
Oboževalci širom sveta so bili že skoraj sprijaznjeni s tem, da je bil tretji del Disneyjeve družinske animirane komedije SVET IGRAČ 3 hkrati tudi zadnji, a se je na koncu izkazalo, da so igračke zgolj zamenjale svojega lastnika in zdaj nadaljujejo svojo zgodbo. Na koncu tretjega dela jih je njihov prvi lastnik Andy ob odhodu na fakulteto predal v prave roke in jih podaril navihani Bonnie, ki ima, sploh ko gre za igranje, enako bujno domišljijo kot on. Naši stari znanci iz prvih treh delov zdaj z novimi igračami prebivajo v Bonnijini otroški sobi in se skupaj z njimi veselijo novih dogodivščin.

Igrače se z Bonnie in njeno družino odpravijo na potovanje, na katerem Jelko po spletu okoliščin naleti na staro prijateljico in simpatijo – porcelanasto punčko Bo Peep, ki je bila nekdaj del lučke v sobi Andyjeve mlajše sestrice. Na poti, na kateri se jim pridruži tudi nova igrača Vilko, ki je sestavljena iz odpadkov, se jim pripeti kup dogodivščin in katastrof, ki jih druščina pravih prijateljev reši pogumno in s humorjem, ki ga tudi v novem delu ne manjka.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

xskip, 24.05.2019

samo sinhro

eh. v kinih bo samo sinhro verzija. "hvala" 2i Film #fail