Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Svet igrač 4

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Svet igrač 4

Sinhronizirano.
Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina se vračajo na velika platna. Igrače se z Bonnie in njeno družino odpravijo na potovanje, na katerem Jelko po spletu okoliščin naleti na staro prijateljico in simpatijo – porcelanasto punčko Bo Peep, ki je bila nekdaj del lučke v sobi Andyjeve mlajše sestrice.

Naslov v izvirniku: Toy Story 4
V kinu od: 20.06.2019
Dolžina filma: 100 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Komedija
Režija: Josh Cooley
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Sinhronizirano.
SLOVENSKI GLASOVI: Aljaž Jovanović, Gasper Jarni, Nina Valič, Jure Mastnak, Goran Hrvačanin, Gorazd Žilavec, Uroš Potočnik in drugi

O FILMU
Na koncu tretjega dela je Andy ob odhodu na fakulteto svoje igrače predal v prave roke in jih podaril navihani Bonnie, ki ima, sploh ko gre za igranje, enako bujno domišljijo kot on. V četrtem delu se bodo igračke z Bonnie in njeno družino odpravile na potovanje, na katerem bo šerif Jelko po spletu okoliščin naletel na staro prijateljico in simpatijo – porcelanasto punčko Bo Peep, ki je bila nekdaj del lučke v sobi Andyjeve mlajše sestrice. Na poti, na kateri se jim pridruži tudi nova igrača Vilko, ki je sestavljena iz odpadkov, jih čaka kup dogodivščin in katastrof, ki jih druščina pravih prijateljev reši pogumno in s humorjem, ki ga tudi v novem delu ne manjka.

STARI ZNANCI IN NOVE IGRAČKE
Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina se vračajo na velika platna. Tudi tokrat bodo govorili z glasovi nekaterih znanih slovenskih igralcev.

Šerif Jelko je bil Andyjeva najljubša igrača. Odkar so ga prinesli k Bonnie pa se je njegovo življenje spremenilo. Kljub temu ostaja skrben in zvest ostalim igračam – še vedno pooseblja glas razuma, ki poskrbi, da se nikomur ne zgodi nič hudega. V slovenščini pa bo govoril z glasom igralca Aljaža Jovanoviča.

Vrača se tudi junaški vesoljski ranger Ken Kozmoblisk, Jelkov najboljši prijatelj, ki še vedno ne zna leteti, a se še naprej trudi, da bi vsaj padal s slogom. Glas mu je posodil Uroš Potočnik. Tukaj sta tudi gospod Krompirjevec, jezičen in vročekrven krompir jeznega pogleda in njegova žena gospa Krompirjevka, ki govorita z glasovoma Nika Goršiča in Vesne Jevnikar pa Raček in Zajček, ki sta jima glasove posodila Jure Mastnak in Goran Hrvačanin. Nikakor pa ne smemo pozabiti na kavbojko Jessie (Tanja Potočnik), dinozavra Reksa (Jan Bučar) in Pujsa (Marjan Bunič), ki bodo zagotovo spet navdušili. V novem delu se starim znancem pridružijo tudi nove igrače – med njimi ima pomembno vlogo Vilko, ki zase misli, da sploh ni igrača, saj je sestavljen iz odpadkov. Ostale igrače pa mu želijo sporočiti, da igrača postaneš, ko se otroci igrajo s tabo. Govoril bo z glasom Gašperja Jarnija. V vlogi Jelkove simpatije Bo – Peep pa bomo poslušali Nino Valič.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.