Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Komentarji uporabnikov

Stotnica Marvel

jp, 05.03.2019

Poglejte si raje Alita - Bojni angel

Monolitna junakinja, katere feministični boj se zdi edini razlog za obstoj. Rezultat - brez čustev, bližje nesmislu "Namig v času" kot tradicionalnemu Avengerju. Poglejte si raje Alita - Bojni angel.

AlexMarquez, 07.03.2019

Supeer film

gabikafrangez16, 07.03.2019

Film je zakoon

Bencci, 09.03.2019

Stotnica Marvel

stotnica je za maščevalce zelo dobra pomoč, saj ma moči in sposobnosti ki se lahko primerjajo s thorom in ironmanom, v filmu je pokazala česa je sposobna in menim da bojo zaradi nje lažje premagali thanosa.......v filmu pa poleg zgodbe in akcije tudi veliko sceno odigra Nick Fury, ki je tudi ključnega pomena, priporočam ljubiteljem Marvela, ZF

dominic66, 12.03.2019

Največ kar nam lahko kino film ponudi. Vizualni spektakel, super efekti, računalniške animacije, pomlajevanje kultnih igralcev, zabavne scene predvsem muc, dobra zgodba, vključevanje likov, podlaga za naprej. Edino škoda, da proti koncu je pa res preveč pretirana sama kapetanka. Pa še celo 3D je dokaj dober.

matster, 13.03.2019

Popolnoma povprečen film

Prvič se mi je zgodilo, da sem zaspal pri filmu v kinu. Film nima nobenih napetih trenutkov, junakinja je v bistvo boginja, ki lahko premaga vse sovražnike. Nikoli ni niti za trenutek ogrožena. Tako da je film v bistvu ena ravna linija brez kakršnihkoli vzponov in padcev. Gre za izjemno povrečen film. Standardi pri Marvel studijih neprestano padajo. Upajmo, da bo Avengers Endgame dal kaj več od sebe. Če hočete gledati dober film z superjunakinjo si oglejte Wonder Woman ali pa Alita: Battle Angel. Tista filma imata vse kar ta film nima in še več.

Prikaži več Prikaži manj

SimonŠmarčan, 15.03.2019

Super film

Zakooooooonn!!

Nejc_lopuh, 15.03.2019

Zakon!!!

Ne vem zakaj nekateri ljudje ne marajo tega filma. Meni se je zdel zakon. Ce vam bi lahko priporocal film vam bi izbraql tega.

kjara95, 18.03.2019

Boljše kot pričakovano. Film je fantastičen!

pinkfranc, 18.03.2019

Pričakovano! Za naprej pa predvidljivo?

Prvi del filma malce dolgočasen ... drugi del popravi vtis vseeno pa pričakovano ... Super boxoffice iztržek samo zaradi bum efekta Avengerjev, kot pa tega filma samega ... če ne bi bil ta film del te franšize, bi ga folk raztrgal v kritiki. Spolier alert za naprej: ugibanje, pa da vidim, koliko se bom zmotil ... zaradi Antmana in Stotnice bo možno časovno potovanje, z njeno energijo bo zagnala subatomsko nekaj itd. ???

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.