Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Srečen smrtni dan 2

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Srečen smrtni dan 2

Študentka Tree Gelbman (Jessica Roth) je v prvem delu umrla kar enajstkrat, da je uspela ugotoviti, kdo je njen morilec, ki jo je preganjal na njen rojstni dan. In ko je že mislila, da ni več ujeta v časovni zanki in da je zaživela boljše življenje, znova začne podoživljati grozeč dan, ki ga je že večkrat preživljala. A tokrat je vse drugače, saj so se v časovno zanko ujeli tudi njeni prijatelji. Če jih bo hotela rešiti, bo znova morala umirati. Obenem pa bo skušala raziskati, zakaj se je dejansko ustavila v času.

Naslov v izvirniku: Happy Death Day 2U
V kinu od: 14.02.2019
Dolžina filma: 100 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Grozljivka, Triler
Igralci: Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard, Phi Vu, Rachel Matthews
Režija: Christopher Landon
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Suraj Sharma, Steve Zissis, Rachel Matthews, Charles Aitken, Sarah Yarkin, Caleb Spillyards, Phi Vu in drugi

O FILMU
Potem ko je študentka Tree Gelbman (Jessica Roth) v prvem delu uspela ugotoviti, kdo je njen morilec (umrla je namreč kar enajstkrat) in se rešiti iz časovne zanke, v katero je bila ujeta, se njeno življenje vrne nazaj na stare tirnice. Prične razmerje s Carterjem (Israel Broussard), a kmalu znova začne podoživljati grozeč dan, ki ga je že večkrat preživljala. Tokrat pa je vse drugače, saj so se v časovno zanko ujeli tudi njeni prijatelji. Če jih bo hotela rešiti pred morilcem z masko, bo znova in znova morala umirati. Obenem pa bo skušala raziskati, zakaj se je znova in sploh ustavila v času. Med raziskovanjem časovne zanke pa bo Tree naletela na nepričakovan zaplet, skušala bo priti do logičnih odgovorov, zakaj se to sploh dogaja in bila pred veliko odločitvijo, ki bo za vselej spremenila njeno prihodnost.

ZANIMIVOSTI
• Sprva režiser in scenarist Christopher Landon ni razmišljal o nadaljevanju, ko pa je bil prvi del filma v postprodukciji, je prišel na izvrstno idejo, kako nadaljevati študentkino zgodbo, saj je imela v svojem življenju še nedokončane posle. In v multidimenzionalnem svetu, kjer je vse enako, a hkrati različno, je bilo vse mogoče. Po prvem delu je bilo veliko govora o tem, zakaj je do časovne zanke sploh prišlo in vsak si jo je razlagal po svoje, zato se je režiserju ponudila priložnost, da objasni tudi to.
• Gre za šesto sodelovanje med režiserjem Landonom in Jasonom Blumom in njegovo produkcijsko hišo Blumhouse Productions. Ko je Blum prebral scenarij za drugi del, je v trenutku privolil v sodelovanje in bil navdušen, kako je Landon lahko razširil zgodbo in obdržal tanko črto med komedijo in grozljivko.
• V drugem delu Tree pade z devetnadstropne zgradbe. V omenjenem prizoru je nastopila njena dvojnica Kelly Phelan, saj si glavna igralka Jessica Rothe tega ne bi upala, in bi ji, po njenih besedah, zagotovo ušlo v spodnjice.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

dominic66, 18.02.2019

Sam temu nebi rekel grozljivka, sicer pa dokaj dobro.