Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Srečen smrtni dan

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Prikaži vse komentarje.
Srečen smrtni dan

Se še spomnite priljubljene komedije Neskončen dan (1993) v kateri Bill Murray obtiči v času in neskončno dolgo preživlja en in isti dan? Njegov svet vsak dan obiščejo isti ljudje, le da ne vedo, da se dan ponavlja. Podobno se v najnovejši grozljivki zgodi študentki Tree Gelbman, le da se tokrat ne bomo smejali, ampak nas bo neskončno strah. Na obzorju je namreč umor.

Naslov v izvirniku: Happy Death Day
V kinu od: 19.10.2017
Dolžina filma: 96 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Grozljivka, Triler
Igralci: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken
Režija: Christopher Landon
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken, Laura Clifton in drugi

O FILMU
Se še spomnite priljubljene komedije Neskončen dan (1993) v kateri Bill Murray obtiči v času in neskončno dolgo preživlja en in isti dan? Njegov svet vsak dan obiščejo isti ljudje, le da ne vedo, da se dan ponavlja. Podobno se v najnovejši grozljivki VESEL SMRTNI DAN zgodi študentki Tree Gelbman, le da se tokrat ne bomo smejali, ampak nas bo neskončno strah. Na obzorju je namreč umor. Tree se na svoj rojstni dan zbudi v študentskem domu in nato preživi običajen dan – fant, prijateljice, večerni žur … vse dokler je na zabavi ne poskuša s sveta spraviti zamaskirani morilec. Umor pa se ne zgodi, ker se Tree prebudi in vse se začne znova. Prestrašeni študentki ne preostane drugega, kot da poskuša ugotoviti, kdo ji streže po življenju in zakaj, saj predvideva, da bo lahko le tako ustavila ponavljajoči cikel, ki jo na rojstni dan, ko bi morala praznovati in se zabavati, spravlja na rob pameti.

ZANIMIVOST
 Jessico Roth, ki upodablja prestrašeno, a odločno Tree, smo nazadnje gledali v musicalu Dežela La La La, režiser Christopher Landon pa je poznan predvsem po režiji nekaterih delov franšize Paranormalno.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Prikaži vse komentarje.

annamarie, 14.11.2017

Hilarious

Najbolj smešna scena okrog 22. minute!

seprau20, 31.10.2017

Neverjetno grozno-smešen film!

Ta glavna igralka je fenomenalna. Na začetku jo sovražiš potem pa... Dober film, zato pa ne zapuščajte sedežev med filmom! Izguvite toliko informacij. Ne razumem zakaj plačate kinovstopnico in date za hrano, potem pa ure in pol ne zmorete sedet v dvorani! Zelo ste nadležni in nespoštljivi do svojega denarja!

krteki, 21.10.2017

SREČEN SMRTNI DAN

Grozno smešno.