Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Spet doma

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Spet doma

Romantična komedija se začne prav na prvi šolski dan obeh hčerk prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova. Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerkama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot.

Naslov v izvirniku: Home Again
V kinu od: 14.09.2017
Dolžina filma: 97 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Komedija, Romantični film
Igralci: Reese Witherspoon, Lake Bell, Michael Sheen
Režija: Hallie Meyers-Shyer
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Reese Witherspoon, Candice Bergen, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Reid Scott, Pico Alexander in drugi

O ZGODBI
Alice Kinney je na videz odločna in samozavestna štiridesetletnica, ki se ji družinsko življenje z očetom svojih otrok ne izide. Nekaj mesecev po ločitvi se preseli v varno in poznano okolje rojstnega Los Angelesa, kjer ji družbo delajo prijateljice iz otroštva, njena mama pa občasno poskrbi za vnukinji, ki nista najbolj navdušeni nad tem, da sta se morali preseliti na drug konec Amerike. Čeprav se zdi, da njihovo življenje vrača v stare tirnice, se vse obrne na glavo, ko Alice skupaj s prijateljicami praznuje svoj štirideseti rojstni dan in med zabavo naleti na tri mlade filmske ustvarjalce, ki niso samo povsem brez denarja, ampak nimajo niti strehe nad glavo. Ponudi jim začasno prenočišče, kar povzroči, da se nekega večera s kovčkom v roki na pragu pojavi njen nekdanji mož z idejo, da bi vseeno poskusila rešiti svoj zakon.

ZANIMIVOSTI
 Ko je Reese Witherspoon snemala film Spet doma, v katerem igra štirideset letno Alice, je bila v resnici stara 40 let.
 Film je režirala Hallie Meyers-Shyer, ki je 10 let mlajša od glavne igralke. Gre za njen režijski prvenec, čeprav se že vse svoje življenje giblje med ustvarjalci romantičnih komedij. Kot otrok je igrala v uspešnici Past za starše, ki jo je režirala njena mama Nancy Meyers. Za romantično komedijo Spet doma je napisala tudi scenarij.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.