Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Smrt na Nilu

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Smrt na Nilu

Film Smrt na Nilu, ki je posnet po romanu Agathe Christie iz leta 1937, je drzen, misteriozen triler.

Naslov v izvirniku: Death on the Nile
V kinu od: 17.02.2022
Dolžina filma: 127 minut
Država / Letnik: USA/2020
Filmski žanr: Kriminalni film, Drama, Misteriozni film
Igralci: Gal Gadot, Annette Bening, Armie Hammer, Kenneth Branagh, Rose Leslie
Režija: Kenneth Branagh
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Film Smrt na Nilu, ki je posnet po romanu Agathe Christie iz leta 1937, je drzen, misteriozen triler, ki ga je režiral Kenneth Branagh in nam predstavi čustveni kaos in smrtonosne posledice posesivne ljubezni.

Kenneth Branagh se vrača kot režiser in detektiv Hercule Poirot v priredbi istoimenske klasike Agathe Christie, ki si je zaslužila naziv enega njenih najboljših romanov. Vstopnico za to morilsko popotovanje po Nilu si je prislužila tudi Gal Gadot, poznana po vlogi v svetovni uspešnici Čudežna Ženska. Mlada, bogata in čudovita Linnet Ridgeway ima pravzaprav vse. Tisto, česar nima, vzame! Na primer zaročenca svoje najboljše prijateljice Jackie.

Ko se Linnet in njen novi izbranec odpravita na medene tedne s popotovanjem po reki Nil, nič ne more zaščititi Jackie pred njenimi demoni. In nihče, niti zloglasni detektiv Hercule Poirot, ne more preprečiti zločina iz strasti.

Počitnice po Nilu z glamuroznim parnikom se za belgijskega detektiva Hercula Poirota spremenijo v strašljivo iskanje morilca, ko se idilični medeni tedni popolnega poročnega para spremenijo v grozo. Zgodba o nebrzdani strasti in nezdravem ljubosumju je postavljena v epsko pokrajino razgibanih puščavskih razgledov in veličastnih piramid v Gizi, ki vsebuje skupino navidez brezhibnih popotnikov in dovolj zlobnih zasukov, da bo občinstvo do samega konca ugibalo, kdo je pravzaprav morilec.

Smrt na Nilu ponovno združuje filmsko ekipo, ki stoji za svetovno uspešnico Umor na Orient Ekspresu iz leta 2017, s petkratnim nominirancem za nagrado oskar, Kennethom Branaghamom na čelu. Obul je čevlje ikoničnega detektiva Poirota, pridružila pa se mu je zvezdniška ekipa osumljencev: Gal Gadot, Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders in Letitia Wright.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.