Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Slender Man

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Slender Man

Najbolj znano izmišljeno nadnaravno bitje, ki je že svojevrstna horor ikona, prihaja na velika platna v najsrhljivejši grozljivki Slender Man.

Naslov v izvirniku: Slender Man
V kinu od: 23.08.2018
Dolžina filma: 93 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Grozljivka
Igralci: Julia Goldani Telles, Joey King, Jaz Sinclair, Annalise Basso, Javier Botet
Režija: Sylvain White
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

O FILMU
Slender Man je vse prej kot klasična grozljivka, saj je pravzaprav svojevrsten horor fenomen, ki je obnorel mladino po vsem svetu. Pojavil se je leta 2009 kot strašen mem, ki se je hitro razširil po internetu in postal neverjeten hit ter vir navdiha za najrazličnejše zabavno grozljive zgodbe. To, da je trend Slender Mana vse prej kot nedolžna šala, je dokazal skoraj tragičen dogodek leta 2014 v Wisconsinu, ko sta dve dekleti zabodli prijateljico, češ da sta jo hoteli ubiti v imenu Slender Mana, in sam film črpa navdih tudi v tem strašnem dogodku.

Slender Mana se povezuje s skrivnostnimi izginotji, z najglobljimi strahovi in seveda s okrutnimi mukami. Ta skrivnostna figura, ki se kaže v podobi slokega, nenaravno visokega človeka brez glave in obraza, vas bo pripravil do tega, da se boste vprašali, kaj je res in kaj je samo plod domišljije.

Zgodba se odvija v malem mestecu v Massachusettsu, kjer štiri srednješolke opravijo poseben obred, da bi razkrile nevarnega Slender Mana. Ko ena od njih skrivnostno izgine, se njenih prijateljic polasti sum, da je tudi ona postala žrtev Slender Mana.

Srhljiva izginotja, smrt ter nenehna nevarnost in strah vas bodo priklenili na sedeže in še dolgo po ogledu filma vas bo oblival občutek, da vas nekdo opazuje. Si ga upate pogledati?

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Nej?ek, 11.08.2018

Zelo se veselim grozljivke

majc67, 24.08.2018

Straj me

Wilson, 24.08.2018

sem pricakoval velik bolsi film, vem da z slendermanom nemores pocet nic zanimivega prevec ampak vseeno nazalost film brez neke konkretne zgodbe