Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Skrita lepota

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Skrita lepota

Zgodba se plete okoli uspešnega Newyorčana, ki se spopada s hudo osebno tragedijo, katera mu bo povsem spremenila življenje. Njegovi kolegi skujejo drastičen načrt, ki bi mu pomagal, da se sooči s svojo žalostjo na topel in povsem človeški način.

Naslov v izvirniku: Collateral Beauty
V kinu od: 29.12.2016
Dolžina filma: 97 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Drama
Igralci: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley
Režija: David Frankel
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet in drugi

O FILMU
Uspešni newyorški vodja oglaševanja (Will Smith) utrpi silno tragedijo in se povsem umakne iz življenja. Njegovi zaskrbljeni prijatelji skušajo brez uspeha znova vzpostaviti stik z njim, on pa išče odgovore zunaj sebe in pisari pisma Ljubezni, Času in Smrti. A šele ko njegova pisma dobijo nepričakovane osebne odgovore, začne dojemati, kako te tri nespremenljivke prepletajo docela živeto življenje in kako lahko tudi najhujša izguba razkrije trenutke popolnega smisla in lepote.

Igrajo še Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore ter oskarjevki Kate Winslet in Helen Mirren. Z oskarjem nagrajeni režiser David Frankel je režiral po scenariju Allana Loeba. Producirali so Bard Dorros, Michael Sugar, Loeb, Anthony Bregman in Kevin Frakes, izvršni producenti so bili Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Michael Bederman, Peter Cron in Bruce Berman.

Izza kamero so sodelovali direktorica fotografije Maryse Alberti, scenografinja Beth Mickle, montažer Andrew Marcus in kostumografinja Leah Katznelson. Glasbo je zložil Theodore Shapiro. Novo inačico odjavne pesmi Let's Hurt Tonight izvajajo grammyjevi nominiranci OneRepublic.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.