Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Šefica

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Šefica

Komedija o padli bogatašinji in vseh nevšečnostih, ki jo po bankrotu in prestani zaporni kazni čakajo v resničnem svetu.

Naslov v izvirniku: The Boss
V kinu od: 07.04.2016
Dolžina filma: 99 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Kathy Bates
Režija: Ben Falcone
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Kathy Bates in drugi

Ikona. Odpadnica. Zvezdnica. Milijonarka. Zločinka. ŠEFICA.

Michelle Darnell uspeh ni bil položen že v zibelko, temveč je za svoje bogastvo in družbeni status garala vse od mladih let. Čeprav najbogatejša Američanka zaradi trgovanja z notranjimi informacijami bankrotira in pristane za rešetkami, ste lahko prepričani, da se ne bo predala zlahka. Je kot feniks, ki se bo dvignil iz pepela in priplezal nazaj na vrh. In to je neizpodbitno dejstvo, saj je vendarle ŠEFICA!

Težko otroštvo je Michelle Darnell izoblikovalo v drzno in prodorno poslovno žensko. Zaradi svojega neizmernega apetita po dobičku je skozi leta postala prava rock zvezda finančnega sveta, ki se za nameček ponaša še z ogromnim egom. Po njenih nasvetih hrepenijo tako svetovni voditelji in zvezdniki kot tudi povprečni ljudje, ki so pripravljeni plačati velike zneske, da bi slišali njene motivacijske pridige. Tovrstna pozicija pa s seboj prinaša tudi zavidljivo število sovražnikov, ki jih poganja neusahljiv ogenj ljubosumja in starih zamer. Na čelu te četice je pompozni Renault, Michellin bivši sodelavec in ljubimec, tesno za petami pa mu sledi Michellina nesramno bogata bivša mentorica.

Ko Michelle izpustijo iz zapora, jo resničnost udari z vso silo. Izgubila je svoj imperij, vsa sredstva na skritih računih na Kajmanskih otokih ter navsezadnje tudi vse svoje prijatelje. Ker ji ne preostane nič drugega, izsledi svojo bivšo asistentko Claire, ki ji iz usmiljena ponudi prenočišče.

Michelle po kratkem obupavanju kmalu naleti na genialno idejo. Izdela poslovni model za nov podvig, ki jo bo katapultiral nazaj v veliko ligo. Gre za imperij piškotov, ki naj bi tudi Claire in njeni hčerki Rachel zagotovil stabilno prihodnost. Sliši se kot zmagovalna domislica, če bo le Michelle lahko brzdala svoje instinkte, se izognila umazanim igram in želji po maščevanju. Pot do povrnitve stare slave ne bo lahka niti za šefico …

ZANIMIVOSTI:
 Vlogo Michellinega bivšega sodelavca in ljubimca je prevzel Peter Dinklage, poznan po vlogi v seriji Igra prestolov.
 Lahko bi rekli, da gre za pravi družinski projekt, saj je režijo filma prevzel mož Melisse McCarthy, obenem pa sta skupaj spisala tudi scenarij. Na tak način sta sodelovala že pri komediji Tammy iz leta 2014.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.