Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Sedem veličastnih

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Sedem veličastnih

Antoine Fuqua je že dobro znan svetovnemu občinstvu. Njegovi filmi Kralj Arthur, Strelec in Padec Olimpa so doživeli v kinu velik uspeh, še najbolj pa se je izkazal s hvaljenima akcijskima filmoma Dan za trening in Pravičnik. V obeh je glavno vlogo odigral Denzel Washington, ki je prav za vlogo pokvarjenega policista v filmu Dan za trening prejel svoj drugi oskar. Fuqua in Washington bosta jeseni ponovno združila moči v posebnem podvigu – akcijskem spektaklu SEDEM VELIČASTNIH.

Naslov v izvirniku: The Magnificent 7
V kinu od: 22.09.2016
Dolžina filma: 133 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Vestern
Igralci: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Haley Bennett
Režija: Antoine Fuqua
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Haley Bennett, Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Peter Sarsgaard in drugi

O FILMU
Zgodba filma SEDEM VELIČASTNIH se odvija v mestecu Rose Creek, ki ga tišči v pesti industrialec Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). Obupani domačini zaprosijo za pomoč sedem odpadnikov, med katerimi so lovci na glave, kockarji in najeti revolveraši: Sam Chisolm (Washington), Josh Farraday (Pratt), Goodnight Robicheaux (Hawke), Jack Horne (D'Onofrio), Billy Rock (Lee), Vasquez (Garcia-Rulfo) in Red Harvest (Sensmeier). Sedmerica pripravi mesto za krvavi obračun, ki se lahko zgodi vsak hip, in nazadnje se ne bo borila izključno za denar, temveč za nekaj bistveno dragocenejšega.

Film je remake istoimenske klasike vesterna iz leta 1960 v režiji Johna Sturgesa, kjer so med drugimi igrali Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen in Charles Bronson. Šlo je za ameriško priredbo japonske mojstrovine Sedem samurajev Akire Kurosawe iz leta 1954, ki zasluženo sodi med najboljše in najvplivnejših filmov vseh časov.

Scenarij sta skupaj ustvarila John Lee Hancock (scenarist in režiser hvaljene športne drame Zgodba o prvaku, za katero je Sandra Bullock prejela oskarja) in Nic Pizzolatto (ustvarjalec in glavni scenarist trenutno ene najbolj priljubljenih televizijskih serij, Pravi detektiv), zato lahko pričakujemo film, ki ne bo samo velika kino uspešnica, temveč prava vaba za prave filmofile.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.