Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Raziskovalka Dora

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Raziskovalka Dora

Poletje bo tudi čas za obisk džungle, saj v kinematografe prihaja raziskovalka Dora - najstnica, ki jo je upodobila Isabela Moner, bo prijatelje vodila na avanturi po džungli, iskala svoja starša in reševala skrivnost izgubljenega mesta zlata.

Naslov v izvirniku: Dora and the Lost City of Gold
V kinu od: 08.08.2019
Dolžina filma: 102 minut
Država / Letnik: AUS, USA/2019
Filmski žanr: Pustolovski film, Družinski film
Igralci: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Danny Trejo, Benicio del Toro
Režija: James Bobin
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Temuera Morrison, Jeff Wahlberg, Nicholas Coombe, Madeleine Madden in Danny Trejo REŽIJA: James Bobin in drugi

O FILMU
Potem ko je Dora (Isabela Moner) večino svojega življenja s starši raziskovala džunglo, je nič ne more pripraviti na najnevarnejšo pustolovščino - srednjo šolo. Ker je bila vedno raziskovalka, se med raziskovanjem hitro znajde in vodi svojo prijateljico opico po imenu Škorenjc, bratranca Diega (Jeff Wahlberg), skrivnostnega prebivalca džungle (Eugenio Derbez) in skupino najstnikov na pravo avanturo, v kateri bo rešila svoja starša (Eva Longoria in Michael Peña) ter raziskovala nemogočo skrivnost o izgubljenem mestu zlata.

VSI ODRAŠČALI S SLAVNO DORO
»Ko sem odraščala, mi je bila Dora zelo blizu. Obe sva govorili angleško in špansko, ko sem bila majhna, sem imela enako pričesko kot ona, zato so me vsi klicali Dora. Ko so mi poslali scenarij, sem si mislila, to pa moram narediti, saj sem bila ona celo svoje življenje,« je povedala glavna igralka Isabela Moner, ki je upodobila Doro.

»Tako kot v drugih odličnih družinskih filmih, se bodo starši zabavali tako kot otroci, saj je v filmu veliko humorja in veliko akcije. Ne morem verjeti, kako so vsi igralci nadarjeni,« pa je povedal igralec Eugenio Derbez.

Eva Longoria, ki je zaigrala Dorino mamo, je navdušena, da se je pridružila igralski ekipi in postala del zgodbe o Dorinem življenju. »Dora je bila otrokom po celem svetu tako velik pozitiven vzor. Film je zelo zabaven in srčen, in komaj čakam, da bodo gledalci poleti lahko v njem uživali,« je povedala.

Režiser James Bobin pa je povedal: »Moja hčerka je odraščala z Doro, tako da jo poznam zelo dobro. Pa je oseba pri šestnajstih letih lahko enaka kot pri šestih? Dora v tem filmu je. In to je njen čar. Skupaj s staršema je odraščala v džungli, nihče ji nikoli ni rekel, da česa ne zmore narediti, ne živi v svetu družbenih medijev in pritiskov vrstnikov, zato ji je vseeno, kaj si ljudje mislijo. In zaradi tega jo imamo radi.«

ZANIMIVOST
Film so snemali v Avstraliji, veliko igralcev pa je iz Avstralije. Ti so potrebovali lekcije pri ameriškem naglasu.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.