Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Rammstein Pariz

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Rammstein Pariz

V tem sodobnem koncertnem filmu Åkerlund na nov radikalen način ujame čustveno vzdušje in navdušenje Rammsteinovega edinstvenega nastopa. RAMMSTEIN: PARIZ je poslastica hitrega tempa za vse čute: temna in spektakularna pravljica, polna teatralnosti, ki jih ne poskušajte doma.

Naslov v izvirniku: Rammstein: Paris
V kinu od: 30.03.2017
Dolžina filma: 98 minut
Država / Letnik: DEU/2016
Filmski žanr: Dokumentarni film, Muzikal
Igralci: Till Lindemann, Richard Kruspe, Paul Landers
Režija: Jonas Akerlund
Distributer: Picturehouse Entertainment Ltd

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

RAMMSTEIN: PARIZ je popolna mešanica neverjetne odrske predstave in filmske umetnosti. Film je vizualna poslastica, slavitev skupine Rammstein v živo, ki je ob enem drugačna izkušnja in celo boljša, kot če je gledalec dejansko na koncertu.

V tem sodobnem koncertnem filmu Åkerlund na nov radikalen način ujame čustveno vzdušje in navdušenje Rammsteinovega edinstvenega nastopa. RAMMSTEIN: PARIZ je poslastica hitrega tempa za vse čute: temna in spektakularna pravljica, polna teatralnosti, ki jih ne poskušajte doma.

Åkerlundova kreativna izročitev sodobne odrske produkcije, ki je bila uprizorjena v Bercyju v Parizu marca 2012, popelje kino kot dogodek na popolnoma novo raven. Ujame hitrost in veličino živega nastope skupine Rammstein, kot si je ta vedno zaslužila.

Po 21 letih, še vedno z originalno zasedbo, šest Vzhodnoberlinčanov stoji na vrhu rock sveta, z milijonsko prodajo albumov in DVDjev in z vodilno pozicijo na festivalih in drugih dogodkih po vsem svetu. Njihovi koncerti so razprodani v rekordnem času (skupina je koncert v New Yorku, v dvorani Madison Square Garden z 20000 sedeži, razprodala v 20 minutah).

“Koncertni filmi so vedno velik izziv.” pravi režiser Jonas Åkerlund. “Primerjam ga s ognjemetom. Način, s katerim se mu približam je, da poskušam prenesti energijo, ki jo gledalec začuti v sobi, kjer se predvaja film. Uporabim vse možne trike in načine, da na občinstvu pustim največji možni vtis.”

“Dva dni smo snemali v Areni Bercy v Parizu, imeli smo 30 kamer, kar nam nudi 60 kotov, poleg tega smo posneli tudi generalko za posnetke od blizu. To nanese ogromno količino posnetega materiala. Film je dolg 2 ure in 20 minut. Vzel sem posnetke in jih uredil z isto natančnostjo, s katero bi uredil film, ki je dolg od 3 do 4 minute. Tudi z ogromno ekipo, ki je urejala posnetke, je vseeno trajalo več kot eno leto, da smo film uredili do konca. Ko film pogledam danes - to je moč tega projekta. Nastop spremeni v nekaj živega in pokaže, kaj je bistvo skupine Rammstein.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.