Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Priznaj, Fletch

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Priznaj, Fletch

Film razkriva zgodbo nekdanjega raziskovalnega novinarja, ki se znajde sredi primera umora in mora dokazati svojo nedolžnost.

Naslov v izvirniku: Confess, Fletch
V kinu od: 08.12.2022
Država / Letnik: CAN/2022
Filmski žanr: Komedija, Kriminalni film
Igralci: Jon Hamm, Caitlin Zerra Rose, Roy Wood Jr., Ayden Mayeri, Lorenza Izzo
Režija: Greg Mottola
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

V kina prihaja komedija z naslovom Priznaj, Fletch, ki razkriva zgodbo nekdanjega raziskovalnega novinarja po imenu Fletch, ki se znajde sredi primera umora in mora dokazati svojo nedolžnost.

V glavni vlogi zaigra Jon Hamm, ki pri filmu sodeluje tudi kot producent. Komedijo je režiral Greg Mottola, ki je skupaj z Zevom Borowom napisal scenarij po knjižni uspešnici Gregoryja Mcdonalda. V komediji zaigrajo še Kyle MacLachlan, Marcia Gay Harden, Roy Wood Jr., Annie Mumolo, Ayden Mayeri, Lorenza Izzo in drugi.

O FILMU:
Jon Hamm zaigra izjemno šarmantnega in neskončno težavnega Fletcha, ki med iskanjem ukradene umetniške zbirke postane glavni osumljenec v primeru umora. Kako naj dokaže svojo nedolžnost? Morilec je nekdo od štirih osumljencev – ekscentrični trgovec z umetninami, grofica, nora soseda in Fletchevo italijansko dekle. Kriminal pravzaprav še nikoli ni bil tako neorganiziran.

»Pred nekaj leti je Jon Hamm prišel k meni z idejo, da bi posnel film o Fletchu. Oba sva oboževalca Chevyja Chasa, ki je pred leti upodobil Fletcha, ki temelji na prvi knjigi Fletcha Gregoryja Mcdonalda. Jon je mislil, da bi bila druga knjiga z naslovom Confess, Fletch dobra za priredbo. Prebral je še druge Fletcheve knjige, skupaj je enajst knjig, jaz pa jih nisem. Nato sem prebral Confess, Fletch in še več drugih knjig. Mcdonaldsovo pisanje mi je bilo všeč - knjige so duhovite, presenetljive, polne živahnih in nenavadnih likov in hreščavih dialogov. In odličen, izviren protagonist: nespoštljiv in premeten preiskovalni novinar kot nadomestilo za detektiva v skrivnostni zaroti o umoru. Med norčevanjem in preiskavami je tudi oster družbeni komentator. Čeprav smo posodobili časovno obdobje od leta 1976 do danes, smo se odločili ujeti ton knjige. Poskušal sem vnesti tudi nekaj lastnega sodobnega družbenega komentarja. Vedno sem imel rad detektivke in pri tej detektivski komediji je bilo vznemirljivo delati z Jonom in s tako nadarjeno igralsko zasedbo (med njimi je moja stara prijateljica Marcia Gay Harden),« je povedal režiser filma Greg Mottola.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.