Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Potovanje skozi spomine

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Potovanje skozi spomine

Nick Bannister (Jackman), zasebni preiskovalec uma, se spopada s temnim vendar privlačnim svetom preteklosti, ko svojim klientom pomaga obuditi izgubljene spomine. Njegovo življenje na obrobju poplavljenega Miamija se nenadoma močno spremeni, ko sprejme novo stranko, Mae (Ferguson) in pri kateri se preprosta naloga izgubljenega in najdenega spomina sprevrže v nevarno obsesijo.

Naslov v izvirniku: Reminiscence
V kinu od: 19.08.2021
Dolžina filma: 116 minut
Leto: 2021
Filmski žanr: Akcijski film, Romantični film, Triler
Igralci: Rebecca Ferguson, Hugh Jackman, Thandiwe Newton, Marina de Tavira, Daniel Wu
Režija: Lisa Joy
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Scenaristka, režiserka in producentka Lisa Joy v sodelovanju z Warner Bros. Pictures prinaša akcijski triler »Potovanje skozi spomine«, kjer bodo v glavnih vlogah blesteli Hugh Jackman, Rebecca Ferguson in Thandiwe Newton.

Nick Bannister (Jackman), zasebni preiskovalec uma, se spopada s temnim vendar privlačnim svetom preteklosti, ko svojim klientom pomaga obuditi izgubljene spomine. Njegovo življenje na obrobju poplavljenega Miamija se nenadoma močno spremeni, ko sprejme novo stranko, Mae (Ferguson) in pri kateri se preprosta naloga izgubljenega in najdenega spomina sprevrže v nevarno obsesijo. Medtem ko Bannister poskuša odkriti resnico o izginotju Mae, odkriva vse več nasilnih zarot in je kmalu postavljen pred dejstvo: kako daleč si sposoben iti, da bi tiste, ki jih ljubiš, obdržal ob sebi?

Poleg z oskarjem nominiranega Jackmana (Nesrečniki, Največji šovmen), Rebecce Ferguson (prihajajoči film Dune, filmi Misija nemogoče) in Newtona (Solo: Zgodba vojne zvezd) v filmu igrajo še Cliff Curtis (Megalodon: Predator iz globin, Hitri in drzni: Hobbs in Shaw), z oskarjem nominirana Marina de Tavira (»Roma«), Daniel Wu (Warcraft), Brett Cullen (Joker), Natalie Martinez, Angela Sarafyan in Nico Parker.

Film POTOVANJE SKOZI SPOMINE je režijski prvenec Lise Joy, režirala ga je po svojem izvirnem scenariju, skupaj z Janathanom Nolanom, Michaelom De Luco in Aaronom Ryderjem pa je film tudi producirala. Izvršni producenti so Athena Wickham, Elishia Holmes in Scott Lumpkin.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.