Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Poročne priče 2

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Poročne priče 2

Ženin Luke doživi najprej nesrečen padec čez klif in čudežno preživi, vsi si oddahnejo, ko nanj pade še ogromna skala, ki je zanj žal usodna. Zdaj imajo njegove poročne priče David (Xavier Samuel), Tom (Kris Marshall) in Graham (Kevin Bishop) težko nalogo, saj morajo prijatelja nekako spraviti nazaj v London do pogreba. In tu se začne niz absurdno smešnih situacij, poleg tega jim za vrat diha še Lukov nori bratranec Henry (Ryan Corr).

Naslov v izvirniku: A Few Less Men
V kinu od: 03.08.2017
Dolžina filma: 92 minut
Država / Letnik: AUS/2017
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Xavier Samuel, Kris Marshall, Dacre Montgomery
Režija: Mark Lamprell
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

O FILMU
Ženin Luke doživi najprej nesrečen padec čez klif in čudežno preživi, vsi si oddahnejo, ko nanj pade še ogromna skala, ki je zanj žal usodna. Zdaj imajo njegove poročne priče David (Xavier Samuel), Tom (Kris Marshall) in Graham (Kevin Bishop) težko nalogo, saj morajo prijatelja nekako spraviti nazaj v London do pogreba. In tu se začne niz absurdno smešnih situacij, poleg tega jim za vrat diha še Lukov nori bratranec Henry (Ryan Corr). Ta jim grozi tako s psihično, kot fizično kaznijo, če ne dostavijo “paketa” pravočasno. Za tri poročne priče je naloga vse prej kot lahka, saj se jim letalo pokvari sredi puščave, zato morajo zasilno pristati, krsto pa nato vlečejo po vroči puščavi kar sami. Fantje, ki so polni bolečine in krivde, se morajo ukvarjati še s truplom in s skoraj nemogočimi situacijami, ki se jim dogajajo ob skrbi za prijatelja v krsti. Vse to so naloge poročnih prič, mar ne?

Film Poročne priče 2 je nadaljevanje prvega dela in je nastal pod taktirko ustvarjalcev podobnih črnih komedij, Poročne priče in Smrt na pogrebu, zagotavlja dozo smeha v nenavadnih situacijah. Pod režijo zgodbe, ki jo je napisal Dean Craig, se je podpisal Mark Lamprell.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Hanna039, 16.08.2017

Porocne price 2

Prav prijetna komedija

PUNCA08, 04.08.2017

punca08

Tako brezveznega filma še nisem gledala....ne priporočam niti pod razno