Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Polje strahu

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Polje strahu

Nepričakovana skrivnostna nevarnost.

Naslov v izvirniku: Escape the Field
V kinu od: 19.05.2022
Dolžina filma: 88 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Triler
Igralci: Jordan Claire Robbins, Theo Rossi, Tahirah Sharif, Julian Feder, Elena Juatco, Shane West
Režija: Emerson Moore
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Srhljivka z naslovom Polje strahu razkriva zgodbo šestih neznancev, ki se prebudijo ujeti v neskončnem koruznem polju in odkrijejo, da jih lovi nekaj skrivnostnega.

Srhljivko je režiral Emerson Moore, ki je tudi napisal scenarij skupaj z Joshuo Dobkinom in Seanom Wathenom. V glavnih vlogah zaigrajo Jordan Claire Robbins, Theo Rossi, Tahirah Sharif, Julian Feder, Elena Juatco in Shane West.

O FILMU: Gre za grozljivo psihološko zgodbo, ki raziskuje človekovo preživetje proti vsem pravilom. Na koruznem polju se prebudi šest neznancev, vsak pa ima ob sebi en predmet. Ne vedo pa še povsem, da bodo ti predmeti njihovo edino sredstvo, da se zaščitijo pred grozečim plenilskim bitjem.

''Gre za temačen film o človekovem preživetju. Grozljivo in intenzivno spremlja manjšo skupino neznancev, ki so ujeti na najbolj neverjetnem mestu, na široko odprtem polju, ki se sooči z zlobnim plenilskim bitjem. Da, to je grozljiv film o pošastih, ki se dogaja na koruznem polju, a je tudi inteligentna in intenzivna psihološka zgodba o volji do življenja proti vsem'' je pojasnilo režiserja Emersona Moora.

''Ideja, da se šest popolnih neznancev iz različnih družbenih slojev prebudi ujetih na polju in odkrijejo, da jih lovi bitje, je hkrati fascinantna in grozljiva. Del tega, zaradi česar je film tako privlačen, je to, da ponudimo vpogled v svet, ki zahteva ukrepanje za preživetje – sodelujte ali pa umrite – svet, v katerega ne bi želeli stopiti,'' še dodaja Moore.

Film se dogaja v zelo bližnji prihodnosti, uporablja družbene norme kot smernice za dobro in narobe, vendar hitro razvije lasten niz pravil. Ta svet vas bo zvabil, zgrabil in nikoli izpustil.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.