Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Playmobil Film

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Playmobil Film

Sinhronizirano.
Animirana pustolovščina z naslovom Playmobil film je osnovana po igračah Playmobil. Potem ko se brat in sestra znajdeta v animiranem vesolju Playmobil, mora sestra rešiti brata in ga pripeljati nazaj domov. A pred tem odkriva svetove, kjer se zgodi lahko karkoli.

Naslov v izvirniku: Playmobil: The Movie
V kinu od: 05.12.2019
Dolžina filma: 99 minut
Država / Letnik: FRA, DEU, USA/2019
Filmski žanr: Animirani film, Družinski film
Režija: Lino DiSalvo
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.

SLOVENSKI GLASOVI: Mariša Jagodic, Uroš Buh, Leonard Lopatič, Lovro Berden, Matevž Mueller, Žiga Bunič, Rok Kunaver, Katja Ajster, Eva Godina, Nina Kaludjerović, Vanja Kretič, Luka Markus Štajer, Lucija Grm, Štefan Kušar, Jure Gorjanec, Andrei Lenart Černilogar, Eva Godina, Gaj Trček, Andrej Kušar, Vanja Kretič, Tadeja Lukanc, Nina Kaludjerović, Jure Gorjanc, Andrej Kušar, Vanja Kretič, Žiga Bunič, Andrej Lenart, Jure Gorjanc in drugi

O FILMU
KKo Marlin mlajši brat Charlie nepričakovano izgine v čarobno, animirano vesolje Playmobil, se nepripravljena Marla odpravi na pot, da bi ga pripeljala nazaj domov. Medtem ko se odpravlja na fantastično potovanje po osupljivih novih svetovih, se Marla pridruži novim junaškim prijateljem - vozniku živil Delu, drznemu in karizmatičnemu tajnemu agentu Rexu Dasherju, ljubečemu robotu in ekstravagantni pravljični vili in še drugim junakom, ki ji razkrijejo nove svetove… Marla in Charlie med neverjetno pustolovščino ugotovita, da ne glede na to, kako se življenje odvija, lahko dosežeš vse, le če verjameš vase.

»Igrače, kot so Playmobil, nam pričarajo spomine iz otroštva in nam vrnejo tisto iskrico. Navdih za film sem prvič dobil, ko sem obiskal dom iz otroštva in našel nekaj igrač, s katerimi sem se igral. Spomnil sem se svojega neizmernega veselja, ko sem se z njim igral in ustvarjal svoje zgodbe,« pravi režiser animirane pustolovščine Lino DiSalvo. »Zgodbo sem zgradil okoli Marle, ki je raziskovalka. Zelo rada potuje po svetu in srečuje nove ljudi, je zelo radovedna in pogumna, da spregovori naglas. Vse pa se ji obrne na glavo, ko z mlajšim bratom izgubita starše. In ko je čarovnija najbolj potrebna, se Marla in brat Charlie preslikata v animirani svet Playmobil, kjer prepotujeta več različnih svetov in spoznavata sama sebe.«

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.