Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Palčki pomagalčki

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Palčki pomagalčki

Sinhronizirano.

Tudi vrtni palčki niso več, kar so bili nekoč. Ko deklica Chloe odkrije, da v njeni novi hiši vrtni palčki niso, kar se je zdelo, da so, se mora odločiti, kaj bo naredila. Palčki se namreč borijo proti zlobnežem, ki prihajajo iz druge dimenzije.

Naslov v izvirniku: Gnome Alone
V kinu od: 01.02.2018
Dolžina filma: 85 minut
Država / Letnik: CAN/2017
Filmski žanr: Animirani film
Igralci: Tina Ogrin, Mirko Medved, Katja Ogrin, Ksenija Urbanc, Mihael Mažgon
Režija: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.

Slovenska imena likov in sinhronizacijska ekipa:
CHLOE – KLARA (Tina Ogrin)
ZOOK – ZUK (Mirko Medved)
CATHERINE – KATARINA (Katja Ogrin)
BRITTANY – BRIGITA (Ksenija Urbanc)
ALPHA, BRAVO & CHARLIE – ALFA (Mirko Medved), BRAVO (Mihael Mažgon), ČARLI (ne govori)
QUICKSILVER – SREBRNI (Aleksander Golja)
ZAMFEER – ZMRDA (Mirko Medved)
TREY – ŽAN (Mihael Možgan)

Nova animacija režiserja filma Trd oreh in producenta globalne uspešnice Shrek!

Klara in njena mama se selita. Že spet! In to v razpadajočo staro bajto, polno vrtnih palčkov! Klara kmalu odkrije, da ima hiša grozljivo skrivnost: ko je nekega dne po šoli sama doma, z radovednim sosedom Liamom ugotovita, da so palčki pravzaprav živi. Izkaže se, da že štiri leta varujejo naš planet pred nadležnimi malimi pošastmi trogi, ki so iz svoje dimenzije prek portala zavzeli hišo. Edina rešitev, ki lahko zaustavi pošastna bitjeca, pade v napačne roke v Klarini šoli, in tako se morata dekletce in Liam povezati z razpuščeno skupino palčkov, da odženejo troge in rešijo svet.

OPIS LIKOV
KLARA (glas v slovenski sinhronizaciji: Tina Ogrin) Običajna dvanajstletnica ima zaradi nenehnih selitev težave pri vklapljanju med sovrstnike, pa tudi mama, je prepričana, je sploh ne razume. Potem pa oživijo še vrtni palčki – in čisto vse gre narobe. Kar je še huje: Klara se mora odločiti, ali naj se pridruži kliki najbolj priljubljenih deklet v novi šoli ali pa se spoprijatelji z najmanj priljubljenim sošolcem, s katerim naj bi se podala v boj proti zlu.

ZUK (Marko Medved) Čemerni, pesimistični vodja vrtnih palčkov je pretirano previden in zadrt, predvsem pa se mu ljudje grozno gabijo. Nenehno tečnari Klari, da položaja in naloge ne jemlje resno. Eden drugega oštevata in se izzivata, a na koncu združita moči.

LIAM (Aleksander Golja) Bister, zvit, v družbi malce nespreten najstnik. Klara bi najraje videla, da jo pusti pri miru. A ko ugotovi, da v njeni hiši mrgoli bitij iz nekega drugega sveta, nejevoljno poišče pomoč iznajdljivega soseda.

KATARINA (Katja Ogrin) Mati samohranilka, ki se skuša prebiti skozi življenje, imeti finance na vajetih in hčerki priskrbeti stabilen dom. Po vrsti selitev je zdaj predana novi službi in odločitvi, da Klari ponudi občutek varnosti.

BRIGITA (Ksenija Urbanc) Vodja najbolj priljubljene klike v šoli med sovrstniki vzbuja strašansko strahospoštovanje. Nesramna je, samozavestna in plehka in Klari predstavlja vse, kar si sama želi – oziroma misli, da si želi.

ALFA, BRAVO in ČARLI (Aleksander Golja, Mihael Mažgon, Mirko Medved) Trojica palčkov, ki Klari pomagajo rešiti njen novi dom pred nadlego iz druge razsežnosti. Prva dva sta tovariša po orožju in smislu za humor, medtem ko je tretji povsem drugačen od svojih šaljivih in nezaustavljivo govorečih bratov.

SREBRNI (Aleksander Golja) Starosta državnik palčkov velja za najmodrejšega v druščini. Skrbi za ustno izročilo in zgodovino palčkov, uporablja arhaične in zastarele izraze in njegovi govori potrebujejo prevajalca. Prvi se spoprijatelji s Klaro.

ZMRDA (Mirko Medved) Nekdanji neustrašni vodja palčkov je zaletav, vzkipljiv in odrezav. Ko ga Klara in Liam spoznata, je ujet v drugi razsežnosti.

ŽAN (Mihael Mažgon) Zvezdnik šolskega košarkarskega moštva, lomilec src. Še nedavno je hodil z Brigito, in ko se zagreje za Klaro, to pritegne Brigitino pozornost…

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.