Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ognjeni obroč: Vstaja

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Ognjeni obroč: Vstaja

Kar se je zgodilo v prvem delu fantazijske pripovedi Ognjeni obroč (Pacific Rim) iz leta 2013 je bil le uvod v brezkompromisni napad na človeštvo, ki mu bomo priča v nadaljevanju domišljijskega spektakla OGNJENI OBROČ: VSTAJA.

Naslov v izvirniku: Pacific Rim: Uprising
V kinu od: 22.03.2018
Dolžina filma: 111 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film
Igralci: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny
Režija: Steven S. DeKnight
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona, Charlie Day in drugi

O FILMU
Prvi del epske avanture OGNJENI OBROČ (Pacific Rim) je leta 2013 zasnoval in režiral slavni mehiški režiser Guillermo del Toro, ki je v svojem opusu (Favnov labirint, Hellboy) vsakič znova dokazal izjemno sposobnost združevanja fantastičnega in monumentalnega s tenkočutnimi človeškimi junaki in zgodbami. V drugi del franšize, ki nosi naslov OGNJENI OBROČ: VSTAJA (Pacific Rim Uprising), vstopa kot producent, režijo pa je prepustil Stevenu S. DeKnightu (Daredevil, Spartakus). V glavnih vlogah bomo poleg orjaških strojev in še večjih pošasti gledali Johna Boyego (Vojna zvezd: poslednji jedi) in Scotta Eastwooda (Hitri in drzni 8).

V prvem delu so Zemljo napadle velikanske pošasti, ki bi lahko uničile človeštvo. Da bi se rešili, so ljudje ustvarili robote, ki so jih upravljali za to posebej izurjeni piloti. Ti so se s pomočjo misli povezali med seboj, vendar so morali ob tem paziti, da virtualna resničnost iz njihove podzavesti ni zvabila uničujočih spominov. Ko so se pošasti pripravljale na poslednji spopad, so morali tudi roboti in njihovi piloti strniti vrste in okrog nezemeljskih stvorov ustvariti ognjeni obroč pogube.

Zgodba drugega dela se vrti okoli obetavnega, a uporniškega pilota Jaka Pentecosta (John Boyega), ki po smrti svojega očeta zapusti usposabljane za pilota in se zaplete v nečedne posle kriminalnega podzemlja. Ob vse večji nevarnosti in neustavljivi grožnji, da bodo stroji uničili mesta in svet spravili na kolena, pa nepričakovano dobi zadnjo priložnost, da skupaj s sestro Mako Mori (Rinko Kikuchi), boj nadaljuje tam, kjer ga je končal njun oče.

ZANIMIVOSTI
• Režiser prvega dela Guillermo del Toro je že pred predvajanjem prvega dela napovedoval nadaljevanje, vendar pri drugem delu spektakla ni sedel na režiserski stolček, temveč sodeloval kot producent in pisec zgodbe.
• Večino filma so posneli v studiu Fox Studios v Avstraliji, zunanje prizore pa po več lokacijah okoli Sydneyja in Brisbana, ter nekaj prizorov na Kitajskem in Japonskem, v Južni Koreji in na Islandiji. Tudi filmska ekipa je bila precej velika, je razkril producent Cale Boyter, saj je bilo članov ekipe prek 500. »Še nikoli nisem videl toliko ljudi, imeli smo ogromno nadarjenih ustvarjalcev s Kitajske, iz Londona, Amerike in Avstralije. Bil je pravi izziv,« je še povedal.
• Kljub pričakovanjem, da se bo v drugem delu vrnil glavni igralec Charlie Hunnam kot Raleigh Becket, je vlogo igralec zavrnil zaradi snemanja drugih projektov.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.