Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Očka proti fotru 2

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Očka proti fotru 2

Družinska komedija, v kateri se neizprosnemu očetovskem dvoboju med divjim Markom Wahlberg in rahločutim Willom Ferrelom pridružita še njuna očeta Mel Gibson in John Lithglow.

Naslov v izvirniku: Daddy´s Home 2
V kinu od: 16.11.2017
Dolžina filma: 100 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow
Režija: Sean Anders
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Will Ferrell, Mark Wahlberg, John Lithgow, Mel Gibson, Linda Cardellini, John Cena, Kurt Mayron, Alessandra Ambrosio, Scarlett Estevez in drugi

O FILMU
Več očetov. Več težav. Ko se na kupu znajdejo štirje, ki si med seboj ne bi mogli biti bolj različni, pa je razlogov za smeh več kot dovolj. Če sta se v prvem delu komedije Očka proti fotru očeta Dusty in Brad znašla na nasprotnih bregovih, od koder sta zagrizeno tekmovala za naklonjenost svojih družinskih članov, bosta v novem delu težko pričakovane komedije OČKA PROTI FOTRU 2, združila svoje moči in se soočila z izzivi, ki jih nista pričakovala. Družino bosta sredi priprav na nepozabni božič obiskala njuna očeta – Dustyjev mačo fotr Kurt in Bradov čustveni očka Don, ki bosta poskrbela, da se bodo dobri nameni njunih sinov spremenili v popolni kaos.

»Ko smo snemali prvi del komedije, nismo razmišljali o nadaljevanju, ampak potem nam je bila ideja o tem, da bi se za božič naenkrat pojavila očeta očetov, ki bi njunemu odnosu in zgodbi dodala še eno dimenzijo, neznansko všeč. Škoda bi bilo, če je ne bi izpeljali. Dogajanje smo postavili v božični čas, ker takrat razdrte družine težko uskladijo, kdo bo šel h komu in kdaj. Zgodba torej temelji na marsikateri življenjski situaciji,« je o ustvarjanju filma povedal avtor scenarija in režiser Sean Anders, ki je režiral že prvi del.

»S tem ko smo vpeljali lika očetov obeh glavnih likov, lahko gledalci dobijo idejo, kako sta Dusty in Brad postala to kar sta,« pa dodaja producent in koscenarist John Morris.
V vlogah očka in fotra bosta nastopila že stara znanca Will Ferrell in Mark Wahlberga, v vlogah obeh dedkov pa jima bosta štrene pomagala zapletati njuna starejša igralska kolega John Lithgow in Mel Gibson.

O ZGODBI
Brad (Ferrell) si je vedno želel postati oče. Po poroki s Saro so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Sedaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov, česar ne more zmotiti niti prihod njunega pravega očeta Dustya (Wahlberg), s katerim se je v prvem delu spustil v neusmiljeni dvoboj za naklonjenost njegovih otrok. V drugem delu komedije Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov (Lithgow, Gibson), ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna.

ZANIMIVOST
• Mel Gibson je v resnici samo 15 let starejši od svojega filmskega sina Marka Wahlberga.
• Johna Lithgowa bomo na slovenskih filmskih platnih letos videli še v enem filmu – pridružil se bo namreč dekletom iz glasbene komedije Prava nota 3. Kakšna bo njegova vloga se še ne ve, znano pa je, da Lithgow slovi tudi kot odličen pevec.
• Družini se bodo v drugem delu pridružili novi člani: dojenček Sare in Brada Griffy in Karen (Alessandra Ambrosio) kot Dustyjeva nova življenjska sopotnica.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Cityslick, 17.12.2017

Solidna komedija je res pravi izraz filma :)

coha, 17.11.2017

Če ste uživali ob prvem delu boste tudi ob drugem. Solidna komedija.