Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Nočno kopanje

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Nočno kopanje

Prepovedan tek. Prepovedano potapljanje. Reševalca iz vode ni v službi. Prepovedano kopanje, ko se zmrači.

Naslov v izvirniku: Night Swim
V kinu od: 04.01.2024
Dolžina filma: 116 minut
Država / Letnik: USA, GBR/2024
Filmski žanr: Grozljivka, Triler
Igralci: Kerry Condon, Wyatt Russell, Nancy Lenehan, Ben Sinclair, Amélie Hoeferle, Gavin Warren, Jodi Long, Eddie Martinez,
Režija: Bryce McGuire
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Na velika platna prihaja nadnaravna grozljivka z naslovom Nočno kopanje, s katero se produkcijski hiši grozljivke M3GAN Atomic Monster in Blumhouse potopita v globino groze.

Film Nočno kopanje je režiral in napisal scenarij Bryce McGuire (scenarist prihajajočega filma Baghead), producenta pa sta James Wan, filmski ustvarjalec franšiz Žaga, Insidious in Priklicano zlo, ter Jason Blum, producent filmov Noč čarovnic, Črni telefon in Nevidni človek. Izvršna producenta filma sta Michael Clear in Judson Scott za Atomic Monster in Ryan Turek za Blumhouse. V glavnih vlogah zaigrajo Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren in drugi.

O FILMU:
Nadnaravna grozljivka temelji na kratkem filmu Roda Blackhursta in Brycea McGuirea iz leta 2014, v katerem zaigra Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) kot Ray Waller, nekdanji igralec bejzbola prve lige, ki se zaradi degenerativne bolezni predčasno upokoji in se preseli v nov dom z zaskrbljeno ženo Eve (nominiranka za oskarja Kerry Condon, The Banshees of Inisherin), najstniško hčerko Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) in mlajšim sinom Elliotom (Gavin Warren, Bojte se živih mrtvecev).

Ray potiho upa, da se bo kljub vsemu vrnil v profesionalno ligo, zato prepriča Eve, da bo bazen na dvorišču novega doma zabaval otroke in njemu nudil fizioterapijo. Toda temna skrivnost iz preteklosti bo sprostila zlonamerno silo, ki bo družino potegnila v globino neizogibnega terorja.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.