Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Nevidni človek

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Nevidni človek

Srhljivka z novim zloglasnim likom - ki pa je neviden. Ženska skuša ubežati nasilnemu nekdanjemu partnerju, slednji pa jo kot nevidni človek zasleduje v najnovejši srhljivi zgodbi produkcijske hiše Blumhouse Productions z naslovom Nevidni človek.

Naslov v izvirniku: The Invisible Man
V kinu od: 27.02.2020
Dolžina filma: 124 minut
Država / Letnik: AUS, USA/2020
Filmski žanr: Triler, Grozljivka
Igralci: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen
Režija: Leigh Whannell
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen in drugi

O FILMU
Cecilia Kass (Elisabeth Moss) je ujeta v nasilnem razmerju s premožnim in genialnim znanstvenikom in ji neke noči s pomočjo sestre (Harriet Dyer), prijatelja iz otroštva (Aldis Hodge) in njegove najstniške hčerke (Storm Reid) uspe pobegniti. Ko njen nekdanji partner Adrian Griffin (Oliver Jackson-Cohen) naredi samomor in ji zapusti velikodušen del njegovega velikega bogastva, Cecilia prične sumiti, da je njegova smrt zaigrana. Po nizu grozovitih naključij, ki njo in njene bližnje spravljajo v smrtno nevarnost, Cecilia na vsak način skuša dokazati, da ji sledi nekdo, ki je neviden.

O PRODUKCIJI
Lik nevidnega človeka je del klasične filmske pošasti pri studiu Universal Pictures - vključno z legendarnimi Drakulo, Volkodlakom, Frankensteinom, Frankensteinovo nevesto in drugimi. Razlog, zakaj so ti zloglasni liki tako dolgo prisotni, je njihova brezčasnost in predstavitev širokega spektra kulturnih strahov in tesnob - stičišče znanstvenega odkrivanja, brezčasne ljubezni in izgube. So pa prilagodljivi ne glede na čas, v katerem živimo. Nevidni človek predstavlja svežo, novo smer, kako proslaviti te klasične like. Ta nova smer pa ustvarjalcem filmov daje možnost prikazovanja izvirnih zgodb z drznimi idejami za te like. Scenarist in režiser Leigh Whannell je imel razburljivo novo idejo o tem novem liku in Universal je z veseljem pristopil k tej njegovi viziji. Producent Jason Blum pa je prvi, zaslužen za tovrstne uspešnice. "Smo prvi nove generacije srhljivih filmov pri Universalu," pravi Blum.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.