Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Neverjetni 2

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Neverjetni 2

Sinhronizirano.
V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini, je mama Helena (glas: Nina Valič) v centru pozornosti, medtem, ko je oče Janez (glas: Lotos Vincenc Šparovec) heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo celotna družina Neverjetni.

Naslov v izvirniku: The Incredibles 2 + Short Movie "Bao"
V kinu od: 14.06.2018
Dolžina filma: 125 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Animirani film, Družinski film
Igralci: Nina Valič, Lotos Vincenc Šparovec, Nataša Tič Ralijan
Režija: Brad Bird
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Sinhronizirano.

V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini, je mama Helena (glas: Nina Valič) v centru pozornosti, medtem, ko je oče Janez (glas: Lotos Vincenc Šparovec) heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo celotna družina Neverjetni.

Po 14ih letih se vračajo Janez, Helena, Violeta, Brzi in Jakec Bulc, ali družina Neverjetni in nadaljujejo svojo zgodbo natanko tam, kjer so jo zaključili. Po uspešno opravljeni misiji in reševanju sveta, ter uničenem domu, se skušajo vrniti v tirnice vsakdanjega družinskega življenja. Kot družina so še bolj povezani, kot kadarkoli. A Spodkopač še ni rekel zadnje in z novim delom se vrača in tako z njim tudi ponovna grožnja svetu.

Od leta 2004, ko je na velika platna prišel prvi del o superjunaški družini, smo priča porastu zgodb o superjunakih. A zgodba o družini Neverjetni je v bistvu zgodba o vsaki družini in zato se nas tako dotika in nam je blizu. Oče Janez Bulc, oziroma g. Neverjetni se ubada s problemom, kje bi lahko dobil službo, kako naj plača račune in ko jim sovržnik uniči hišo, mora 5 članski družini poiskati tudi streho nad glavo.

V drugem delu se vloge obrnejo in tokrat pride na svoj račun mama Helena, oziroma Elastika, ki prevzame vlogo superjunakinje, da bi povrnila ugled Neverjetnim in zato oče Janez ostane doma in skrbi za družino. Oče sprva z lahko to prevzame nalogo in misli, da bo vsemu zlahka kos, le da bi Elastika spet povrnila ugled Neverjetnim. A seveda se izkaže, da trije otroci niso lahek zalogaj.
Tudi Elastika nima lahke naloge, saj se v novem delu prikaže nova grožnja, nov, še bolj sofisticiran nepridiprav, ki ima moč manipulacije z drugimi celo na daljavo. In ravno ta preizkušnja, premagati zahtevnega zlobneža, lahko vrne Neverjetne na položaj reševanja pred zlobneži. Pa bo Elastiki uspelo?

Prvi del Neverjetni, ki se je v kinih odvrtel pred 14imi leti, je bil prvi Disneyjev celovečerni animiran film, sinhroniziran v slovenščino. In glavne vloge so z veseljem po vseh teh letih ponovno prevzeli enaki glasovi, nekaj pa je tudi novih, a nič manj odličnih poosebljanj karakterjev te legendarne akcijske animirane pustolovščine: LOTOS VINCENC ŠPAROVEC kot Janez Bulc, oziroma g. Neverjetni, NINA VALIČ kot Helena Bulc, oziroma Elastika, NATAŠA TIČ RALIJAN kot Violeta, oziroma Vivi Bulc, ROK SUHADOLC kot Brzislav Bulc, oziroma Brzi, ALENKA TETIČKOVIČ kot Evelina Dimnik, ROK KUNAVER kot Ledeni, ŽIGA SAKSIDA kot Elda Moda, ROK MLINAR kot Toni Ravnikar, ŽIGA BUNIČ kot Drobilničar, DAMJANA GOLAVŠEK kot Ambasadorka, NIKO GORŠIČ kot Vinko Dimnik, ANA HRIBAR kot Vrzel, in drugi. Odlično sinhronizacijo so opravili v Studiu Ritem, pod režisersko taktirko Nine Kaludjerović.

V filmu Neverjetni 2 je več prizorov s svetlobnimi učinki, ki lahko vplivajo na ljudi z epilepsijo zaradi svetlobne preobčutljivosti in drugimi oblikami svetlobne preobčutljivosti.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

, 03.07.2018

Se splača pogledat :-)

Neverjetni 2 mi je bil bolj všeč, kot prvi del. Če ne veste, kaj bi počeli, je to odličen predlog za popestritev popoldneva!