Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Muse: Drones World Tour

Muse: Drones World Tour

Muse, svetovno znana, večkrat platinasta in nagrajena skupina, se je v letih 2015/16 podala na ambiciozno Drones World Tour turnejo in igrala več kot 130 koncertov po celem svetu. Poznani so po prestavljanju mej odrske produkcije, na tej turneji skupina nastopa »v krogu« sredi arene in tako z dizajnom in konfiguracijo odra oboževalcem nudi avdio/vizualno čutno izkušnjo v polnih 360 stopinjah. Samo 12. julija ob 20.00.

Naslov v izvirniku: Muse - Drones World Tour
V kinu od: 12.07.2018
Dolžina filma: 87 minut
Filmski žanr: Koncert
Igralci: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard
Režija: Tom Kirk, Jan Willem Schram
Distributer: Trafalgar Releasing

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Muse so oznanili, da bodo svojo ambiciozno »Drones World Tour« turnejo predstavili po kinih po vsem svetu. V kinih Celje, Maribor, Kranj in Koper samo 12. julija ob 20.00. Vstopnice v prodaji od 4. julija!

»Drones World Tour« turnejo so posneli v okviru več nastopov v letu 2016 in bo predstavila najvplivnejše hite skupine Muse, kot so »Psycho«, »Madness«, »Uprising«, »Plug in Baby«, »Supermassive Black Hole« in »Knights of Cydonia«. Film vsebuje posebne učinke, ki jih še niste videli, ki popolnoma dopolnjujejo visoko raven kreativne odrske produkcije, ki jo oboževalci skupine Muse pričakujejo ter tako zagotavljajo ultimativno avdio/vizualno čutno izkušnjo.

Poleg ekskluzivnega pogleda v notranjost skupine ter pogovorov o kreativnem konceptu šov vključuje avtonomne Drone, ki letijo preko občinstva, ogromne projektorje in zapletene, popolno izdelane LED laserske šove, ki ustvarijo otožen svet.

New York Times je izkušnjo skupine Muse v živo opisal kot »stopnjevanje brez konca, ki dosega vrh za vrhom–to je tisto, kar koncert skupine Muse ponuja z vsemi možnimi sredstvi.

New York Times je izkušnjo skupine Muse v živo opisal kot »stopnjevanje brez konca, ki dosega vrh za vrhom–to je tisto, kar koncert skupine Muse ponuja z vsemi možnimi sredstvi.« Tukaj se srečamo s skupino na vrhuncu njihove moči, ki je ustvarila nepozabno izkušnjo za svoje oboževalce, ki si jo morate gledati na velikem platnu.«

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.