Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Možje X: Temni Feniks

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Možje X: Temni Feniks

Jean Gray (Sophie Turner) začne razvijati neverjetne moči, ki jo pokvarijo in spremenijo v Temnega Feniksa. Zdaj se morajo Možje X odločiti, ali je življenje člana njihove ekipe vredno več, kot življenja ostalih ljudi na svetu.

Naslov v izvirniku: X-Men: Dark Phoenix
V kinu od: 06.06.2019
Dolžina filma: 114 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film, Znanstvena fantastika
Igralci: Sophie Turner, James McAvoy, Evan Peters, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain
Režija: Simon Kinberg
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Jessica Chastain in drugi

Kdo smo? Smo preprosto tisto, kar drugi želijo, da smo? Nam je namenjena usoda brez našega nadzora? Ali pa se morda lahko razvijemo in postanemo nekaj … več?

Scenarist in režiser Simon Kinberg nam prinaša najbolj radikalen film franšize Možje X, kar jih je bilo do sedaj. MOŽJE X: TEMNI FENIKS pripoveduje zgodbo o preoblikovanju Jean Grey (Sophie Turner), ki se iz nadarjene mutantke transformira v najmočnejšo silo celotnega vesolja. Spektakularen blockbuster, ki je trenutno vrhunec sage, je znanstveno fantastični triler, ki postavlja kočljiva vprašanja o lastni identiteti in usodi.

O FILMU
Med življenjsko nevarno misijo v vesolju, Jean Grey absorbira kozmično energijo, ki v njej sproži tako močne sile in moči, kakršnih ni imel še noben mutant. Po vrnitvi na Zemljo se bori s temi skoraj božanskimi zmožnostmi, vendar je sila v njej prevelika, da bi jo zadržala in nadzorovala ter zelo hitro prizadane ravno tiste, ki jih najbolj ljubi. Njena dejanja razdvojijo Može X, ki se morajo prvič v življenju boriti proti najbolj nevarnemu sovražniku do sedaj – enemu izmed svojih.

V čustveni zgodbi o razdeljeni junakinji, razdeljeni družini in razdeljenem svetu, MOŽJE X: TEMNI FENIKS, igrajo James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp in Jessica Chastain. Film je spisal in režiral Simon Kinberg, producirali pa so ga Simon Kinberg, Hutch Parker, Lauren Suler Donner in Todd Hallowell.

Sophie Turner, ki si je ravno dobro "oddahnila" od Igre prestolov, je v filmu kot Feniks ponovno več kot odlična! Vsi ljubitelji franšize se bodo razveselili ob ponovnem snidenju z že znanimi mutanti – Charles Xavier, Magneto, Raven/Mystique, Hank/Beast in seveda Scott “Cyclops” Summer. TEMNI FENIKS je vizualno čudovit, napet in močan film, ki bo navdušil ne samo ljubitelje franšize ampak tudi tiste, ki se bodo z njo srečali prvič!

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.