Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Morski pes ljudožerec

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Morski pes ljudožerec

Med počitnicami na rajskem otoku skupino prijateljev napade ogromen morski pes.

Naslov v izvirniku: Maneater
V kinu od: 08.09.2022
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Akcijski film, Grozljivka, Triler
Igralci: Shane West, Jeff Fahey, Nicky Whelan, Branscombe Richmond
Režija: Justin Lee
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Scenarij za film je napisal Justin Lee, ki je film tudi režiral.

V filmu spremljamo Jessie (Nicky Whelan), ki jo prijatelji prepričajo, da kljub razdrti poroki vseeno izkoristi že plačano poročno potovanje na idilični otok. Na potovanju se ji pridružijo prijatelji Harlan (Trace Adkins), Will (Shane West), Sunny, Emma, Ty in Brianna.

Še preden družba prispe na otok, v temnih globinah oceana, nič hudega sluteči potapljač in hči lokalnega ribiča Harlana, doživita usodno srečanje z ljudožercem. Harlana smrt hčerke zlomi, v njemu pa se zbudi močna želja po maščevanju.

Medtem se Jessie in njeni prijatelji srečajo s kapitanom Wallyjem in njegovo ženo Beth, ki bosta njihova gostitelja. Wally jih naslednji dan z ladjo odpelje na oddaljen otok, ki je odmaknjen od običajnih turističnih poti. Na otoku si postavijo tabor in če bi karkoli potrebovali, je kapitan Wally le klic stran.

Wally in Beth ostaneta na čolnu, ko Wallyju v vodo pade prenosna radijska postaja. Za njo skoči v vodo, da bi jo pobral. Beth, ki je na čolnu, v vodi zagleda temno obliko, zato Wallyju zakriči, naj se hitro vrne na čoln. Za njim skoči v vodo, da bi ga rešila, vendar tudi sama postane žrtev ljudožerca.

Naslednje jutro se Emma in Ty izmuzneta iz tabora. Njuna spogledljiva igra se kmalu sprevrže v smrtonosno, ko ju napade morski pes. Emmi ni več pomoči, Ty pa je po napadu nezavesten in njegovo telo naplavi na obalo. Jessie se zbudi in med valovi zagleda Wallyjevo radijsko postajo, zato se Will ponudi, da preveri, če je vse v redu z njima. Sunny in Jessie se odpravita poiskati Emmo in Tyja. Brianna pa se odloči še malo spati.

Sunny in Jessie kmalu najdeta neodzivnega Tyja. Jessie, ki je študentka medicine poskuša oživiti Tyja in pošlje Sunny po pomoč. Sunny se vrne na čoln, kjer Brianni pove, kaj se je zgodilo. Willa vrže iz splava, ko se vrača na čoln in Brianna, ki je dobra plavalka, skoči za njim privezana na vrv. Sunny povleče za vrv, da bi ju rešila, ampak tudi njo povleče v morje. Willu se uspe rešiti, ampak je hudo poškodovan. Jessie obupano prosi za pomoč po radijski postaji, njen klic pa prestreže Harlan. Ko prispe na otok in pokliče na pomoč obalno stražo, je za Willa prepozno.

Jessie in Harlan združita moči in se lotita lova na morskega psa ljudožerca. Jessie gre v vodo in spelje morskega psa proti Harlanu, ki izprazni svojo puško, ko ga hoče ubiti.

Jessie je zaradi dogodkov izredno pretresena, zato se Harlan ponudi, da ji bo spekel borovničeve palačinke, ki jih je njegova hči oboževala.

Harlan postane lokalni junak. Do njega pristopi professor Hoffman in moški iz majhnega letovišča po imenu Peter, ki je bil priča nenavadnim napadom v zadnjih mesecih, ki so povzročili velik padec turizma in posledično njegovega posla. Bojijo se, da gre še za enega ljudožerca, zato se s Harlanom odločita, da ga najdeta.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.