Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Moj lažni mož

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Moj lažni mož

Leonardo, sebični bogati plejboj pade z jahte in se zbudi v bolnišnici z izgubo spomina. Ko njegova nekdanja delavka izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož. Kot materi samohranilki s tremi otroki bi ji pomoč okoli hiše vsekakor prav prišla. Kmalu bo ta bogataš delal, česar ni nikoli prej. Čeprav mu bo sprva težko, se bo Leo na koncu le prilagodil in vzljubil svoje „novo” življenje.

Naslov v izvirniku: Overboard
V kinu od: 10.05.2018
Dolžina filma: 112 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Komedija, Romantični film
Igralci: Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez
Režija: Bob Fisher, Rob Greenberg
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez in drugi

O FILMU
Ena od najbolj slovitih romanc z velikih platen (Overboard; pri nas prevedena kot Padec v vodo, z resničnim parom Goldie Hawn in Kurtom Russellom v glavnih vlogah) je v novi inačici postavljena na glavo, poleg tega pa prvič na platnih skupaj predstavlja dva velikana komedije, Eugenia Derbeza in Anno Faris.

Leonardo Montenegro prihaja iz ene nebogatejših mehiških družin in ima vse, kar mu poželi srce – je pravi razvajeni bogatunski plejboj, poosebljenje razkošnega in razsipnega življenja; pozna le užitek in ni nobenega dela. Medtem je Kate Sullivan tipična mati samohranilka iz delavskega razreda, ki kroti kup otrok in gara v kar nekaj službah, hkrati pa študira za negovalko. In teh dvoje življenj se neizogibno križa, ko Kate najamejo, da jutro po še eni razkošni zabavi na Leovi glamurozni jahti počisti bleščic polno nesnago. A ko Kate noče ugoditi Leovim ukazom, naj mu prinese kaj za pod zob, jo odpusti in ji niti ne plača – kar sproži vrsto verižnih dogodkov, ki bodo spremenili tako njeno kot njegovo življenje.

Leo naj bi se na ukaz družine vrnil domov v Mehiko, a pred tem ne preneha z žuranjem na jahti. Posledica je hud maček, zaradi katerega sredi noči s krova nerodno pade v vodo. Najdejo ga, kako zgubljen tava po ulicah Oregona in se ne spominja ničesar; pošljejo ga v bližnjo bolnišnico, da bi okreval. O njegovi zgodbi poročajo pri poročilih lokalne TV postaje in Katina bistroumna šefinja Theresa (Eva Longoria) vidi sijajno priložnost, kako pomagati finančno obnemogli prijateljici: pretvarja naj se, da je Leova soproga… samo za nekaj časa.

Oboroženi s popolnim poročnim listom in iskrenim nasmehom Kate nakana uspe bolje, kot bi si kdaj upala predstavljati. Po nekaj težavnih začetkih in kopici nerazložljivih otiščancev Leo, nekoč neobzirni plejboj brez pravega cilja, v trenutku postane zadovoljen očka delavske družine s tremi otroki. A četudi se lepo prilagodi la vida-ne-toliko-loca življenju, je zgolj vprašanje časa, kdaj bosta Leova družina ali pa njegov spomin dojela resnico. Bo laži uspelo obdržati skupaj to novo ljubezen? Včasih je treba pač lagati čez mero, da to ugotoviš…

Igrajo priljubljeni mehiški filmski in TV zvezdnik Eugenio Derbez (Instructions Not Included, Kako biti latino ljubimec) v vlogi Lea, Anna Faris (Hišna zajčica, humoristična nanizanka Mamica) kot Kate in Eva Longoria (nadaljevanka Razočarane gospodinje) kot Theresa. Rob Greenberg (humoristična nanizanka Kako sem spoznal vajino mamo) in Bob Fisher (Lovci na družice) sta skupaj režirala po lastnem scenariju, ki sta ga spisala na podlagi filma iz leta 1987 (po scenariju Leslie Dixon). Producirala sta Ben Odell in Derbez.

Izza kamer so sodelovali še direktor fotografije Michael Barrett, scenograf Brent Thomas, z emmyjem nagrajeni montažer Lee Haxall in kostumografinja Karin Nosella. Glasbo je zložil Lyle Workman.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

, 27.04.2018

Odličen

, 05.06.2018

ze dolgo se ob komediji nisem tako močno nasmejala....priporočam

, 06.06.2018

Možek

Priporočam.. Smešen in zabaven.